Могат ли рекламните тениски да помогнат на вашия бизнес?

В съвременния свят, ще бъде силно преувеличено да се намери някой да твърди, че рекламатае неефективна. Ние сме бомбардирани с реклами, които ни насърчават да притежаваме даден продукт. Задавали ли сте си някога въпроса „защо”? Отговорът, разбира се е, защото тя работи. Мултинационалните компании не харчат милиони всяка година, за да губят пари, напротив тези компании влагат пари в реклама, защото знаят, че инвестираните средства ще им донесат печалба. Истината е, че ако не рекламирате вашия бизнес, вероятно сте пропуснали добри възможности.

В този момент много хора вероятно са мислят едно от следните две неща: че не могат да си позволят да влагат средства за краткотрайна реклама и само броени хора да я видят или се чувстват под напрежение да направят голяма крачка и да инвестират сериозни средства. Истината е, че не е нужно да имат голям късмет, за да направят ефективна рекламна кампания. Тениска, напечатана с дигитален принтер, може да се използува като основа на рекламната кампания.Това изглежда като наивен опит за реклама, но истината е, че много от клиентите ми са ми казвали, че това е техната най-ефективна рекламна изява. Помислете за това. Повечето реклами са с активност най-много около месец. Рекламните тениски продължават своя жизнен цикъл поне няколко години. Хората, които ги носят, показват вашето лого на безброй хора всеки път.Това в дългосрочен план се превръща в евтина и мощна реклама на вашия бизнес.

Този тип персонализирана реклама заема най-видно място в сравнение с някои от по-традиционните форми. Бизнес каталозите се използват по-малко, търсачките в интернет са чудесен начин да бъдете открити, но изискват време и пари, много и от двете. Ако разчитате на спонсорирани връзки, трябва да плащате за клик. Високите класации изискват от вас да наливате пари и време в развитие. Мога да ви кажа убедено, че всеки, който е номер едно в Google, е похарчил много повече време и пари, отколкото всеки, който някога е използувал тениски за своята реклама. В телевизията, радиото, вестниците също можете да налагате фирменото си име, но те могат да бъдат много скъпи, рекламата е с кратък живот и в някаква степен неефективна. Ако клиентите ви не успеят да видят, чуят или прочетат вашата реклама , вие вече сте загубили значителна сума пари. Така че, какво чакате, обадете ни се и ние ще ви предложим тениски – мъжки и дамски, различни модели, плътност и цветове. Надписването с фирменото лого или слоган може да стане със ситопечат, трансферен печат, бродерия, лазерно гравиране.

www.linela.eu