Мода при градинските мебели

Мебелите за градина са важна част от интериора в дома, особено през топлите месеци. Цветовете и десените на мебелите за градина са толкова важни и въздействащи, колкото и тези на мебелите в интериора. Модерните цветове, са все по пъстри, пастелни и свежи. Пастелено синьо, светло кафяво, свежи жълти и зелени нюанси с черни и бели мотиви са актуални за отдих сред зеленина. Актуалните десени са на точки, индийски шарки, стилизирани цветя. Не по малко модерни са и класическите едноцветни мебели.

Материалите от които се произвеждат мебелите са доста разнообразни. Тук фактор е и иновациите в текстила, те позволяват използване на все по-голямо разнообразие от материи за външна употреба.Дори сред природата, няма да се лишавите от комфорта, който дава меката мебел в дома.

Мебелите изработени от алумиии са сред най популярните. Лекотата на материала и лесната му обработка, голямото разнообразие от профили го правят предпочитан в мебелната индустрия. Основно предимство е неговото тегло. Мебелите от тиково дърво са другата тенденция която можем да откроим. Те са здрави и не се поддават лесно на атмосферни влияния. Мебелите от ратан или така наречените плетени мебели, са със статут на класически – те са с по груб дизайн но поради ниската си цена, лесно вземат пазарен дял.