Модни тенденции в “Зелено” от бебешки и детски дрешки Фруджи и Органик Продъктс

Тази пролет изкуството и природата си подават ръка, за да създадат прекрасните дизайни на английските бебешки и детски дрешки с марката Фруджи!

Отново усещаме полъха на 70-те! За пореден път еко дизайнерите следват най-модерните тенденции за сезона! Защото да си „еко” не е само мода, но и въпрос на стил!

Преливащи от цветове, в меки пастелни тонове, флорални мотиви и очертани силуети. Рокли и бодита в прекрасни разцъфтели цветове! Дизайнерите на Фруджи не забравят и удобството. Всички бебешки и детски дрешки, които имат „дупе” (бодита, панталонки, гащеризони) са с леко уширение, така че малкото съкровище да има удобство и свобода на движенията!

Райетата в меки пастелни тонове или ретро цветове също допълват ретро нотките! Оранжево, бонбонено синьо, каки, мастилено синьо, меко пастелно лилаво, пепел от рози – това е актуалната гама за Пролет/Лято’09.

Както известният дизайнер Лийн МакЕлрой коментира: “Навлизането на екологични материи в модата и най-вече изборът на потребителя да купува такива дрехи е показателно колко е важно това течение: “зелените” дрехи не са само тенденция в модата!

Дизайнерите на Фруджи следват тези тенденции със страхотните си продукти и за българските бебета и деца! И отново всички бебешки и детски дрешки на английската марка са от 100% органичен памук – с несравнима мекота и здравина!

И отново – известният органичен памук на Фруджи от Органик Продъктс е най-нежен към бебешката кожа, защото не дразни и не предизвиква алергии. Затова модерните майки в целия свят го предпочитат и харесват.

Защото „Зелен” е другото име на стилен!

Всички обичат Фруджи!

HTML Version:

Text Version:

Модни тенденции в “Зелено” от бебешки и детски дрешки Фруджи и Органик Продъктс

Article Url: