Музикален рай

Имам удоволствието да ви представя най-големия български сайт за музика и текстове на песни. Проектът стартира преди малко повече от три месеца, а вече е на върха по всякакви показатели:

Музикалният ни архив с текстове на песни включва над 300 000 заглавия, сред които десетки хиляди български евъргрийн парчета и хитови поп-фолк песни. Всичко това на едно място!! Ако случайно не откриете това, което търсите, сайтът предлага и опция, достъпна след регистрация, която ви дава възможност да направите заявка за даден текст.

muzikalni.com – място, където можете освен всичко останало да научите и повече за любимите си изпълнители. Сайтът съдържа десетки уникални биографии на известни и не толкова известни музикални изпълнители.

Чудите се къде да научите за най-нашумелите предстоящи концерти и партита, не се изненадвайте! Нашият сайт предлага и такава информация.

Музика. Във форум комюнитито ни пък ще срещнете стотици други меломани със сходни на вашите интереси независимо какви са те. Нашият сайт обединява на едно място феновете на поп-фолка, рока, хип-хопа и незабравимите евъргрийн изпълнители.

Ако търсите място за отдих и приятни емоции, това е мястото!

Заповядайте – muzikalni.com.