Направете си собствена книга за рецепти

Искате ли да съберете всички интересни рецепти на едно място? Намирате ги по блогове, по Интернет страници и на други най-неочаквани места. Няма ли да е добре да съставите една собствена готварска книга, според личния си вкус?

Ние от екипът на www.balastra.com ви предлагаме един такъв инструмент, който може да ви помогне да направите това – да запазите линковете към всички рецепти, които са разхвърляни на различни места в Интернет групирани по начин по който желаете.

Как може да стане това? Представете си че имате една папка, която се казва например „Супи“ и в нея сте събрали всички рецепти за супи, които са интересни за вас. Можете дори да направите други под-папки, които се казват „За всеки ден“, „За специални случаи“ и „Твърде екстравагантно“.  Вие определяте какви папки и линкове да добавите.

Крайният резултат ще бъде една собствена книга за рецепти.  За сега можете да запазвате само линковете към интересните рецепти, но скоро ще има и други възможности. Само трябва да се регистрирате!