Нестандартни скрити камери

Кои скрити камери може да се нарекат нестандартни? Тези, които не отговарят на стандартните форми, явно. В тази категория могат да влязат камери, шпиониращи от съвсем обикновени слънчеви очила. Това е невероятно практично устройство, което може да ви покаже много интересни моменти и неща, които не сте очаквали. Просто оставете очилата на маса, като преди това сте включили детектора на движение и гледайте какво ще стане. Детектора ще включи камерата в момента, в който пред обектива й премине някой или нещо, каквото и да е движение засечено, и ще снима около 30 секунди или повече, в зависимост от това какво е времетраенето на файла. След като това време изтече, камерата записва видеото до този момент, и ако движенията продължат, продължава и самият запис.

По този начин след като вие се приберете, ще може да прегледате какво се е случило във ваше отсъствие. И ще видите, че този род шпионски камери могат да бъдат използвани винаги и по всяко време, като ще получите гарантирано високо качество на видео записа.

Като нестандартен вид скрити камери, закупени от който и да е шпионски магазин, може да бъде причислена и една камера, намираща се в съвсем обикновена закачалка за дрехи. Да, точно така. Може да я поставите в антрето и по този начин да виждате по всяко време кой е влизал или излизал от стаята или дома ви. И съвсем лесно може да хванете някой, който върши някакви нередни действия. Като детето си, което е решило без ваше разрешение да провери с какви средства разполагате.

Този вид шпионски камери са удобни и практични и много лесно се сглобяват. И когато вече сте поставили стойката, само ще трябва да махате тялото, т.е. самата камера, за да сваляте записаното. Така ще хвърляте по „едно око” на всичко наоколо, даже и да ви няма. А какво по-добро от това, което може да получите само с едно посещение в надежден шпионски магазин, избирайки измежду множество скрити камери с високо качество и практична цена?