Нови хоризонти за още повече комуникация

Отдавна не сме в информационната епоха, информацията я има и постоянно нараства. Но новото е комуникацията. През последните години комуникациите стават все по-важна част от бизнеса, политиката и обществото. Все по-лесно е да комуникираме и многообразието е необхавтно. Потокът от информация става все по-голям. Връзките се увеличават постоянно.

В този огромен океан от информация и комуникации ще спра вниманието ви върху един модерен начин за комуникация, който тепърва ще се развива.

Представям ви promptchat. Представете си да имате магазин, представете си как клиентите влизат, излизат, а вие мълчите, не говорите с тях, не им съдействате, не ги насочвате – мълчите. Дори и да продавате атрактивни стоки на добра цена и да имате оборт, в днешно време подобно поведение изглежда назадничево. Клиентите на вашия магазин биха били по-щстливи да има знаещи и възпитани консултанти в магазина, на които да могат да разчитат. Ако в съседство отворят друг магазин и там обслужването е по-добро, а цените сходни по-добре си търсете нова работа. Сега си представете, че имате уеб сайт и някой го посещава, удачно ли е да запазите мълчание? Уеб сайтът е мястото, в което подобно на магазина влизат и излизат хора, но виртално. Много от сайтовете мълчат, а в България твърде много. С мълчание бизнеса трудно върви, особено в условията на криза. Promptchat е средство, с което собствениците на уеб сайтове могат да започнат да комуникират с посетителите. За пример: посещавате сайта на електронен магазин за бяла техника и разглеждате даден продукт, искате да научите повече, натискате на бутон „попитай оператор“ и отсреща ви отговаря консултант. Може да чатите директно и това да ви спести лутане и прескачане в други сайтове.

Promptchat е чат софтуер, с който собствениците на уеб сайтове могат директно да се свързват с посетителите на техните уеб сайтове. Мотото на promptchat е следното: Дайте възможност на бъдещите ви клиенти да комуникират с вас още по-лесно и удобно.

В близките години чат комуникацията на всеки сайт ще бъде все по-желана. Комуникирането посредством promptchat има следните предимства:

  • удобно е;

  • не е необходимо посетителя да има инсталиран софтуер (като скайп например);

  • чат комуникацията е непосредствена и често предпочитана (лесно е да питате за свободни места в дадено заведение или за наличност в магазин просто отваряйки сайта);

  • чат комуникацията е безплатна, просто отивате на сайта и питате.

Promptchat прави промяна в смисъла на уеб сайтовете, те вече не са статични страници с няколко текста и снимки. Сайтовете вече са различни, те вършат работа, но са и място за комуникация, в което посетителите получават професионална консултация.

Електронните магазини, сайтовете на рецепции на хотели, ресторанти, козметични центрове, банки, застрахователи, брокери, консултанти, туристически агенции, социални дейности – комуникацията ще ги промени, защото обратната връзка е от значение. Доброто обслужване и предоставянето на информация са от значение. Комуникацията е важна и ще бъде все по-определяща в създаващото се комуникационно общество. Promptchat е част от модерните тенденции.

За да е в крак с времето и за да популяризира услугите

Екипът на promptchat България предлага безплатен абонамент за 14 дни. В този период собствениците на уеб сайтове имат възможност да изпробват как и доколко допринася promptchat за бизнеса им.

Продължете комуникацията на promptchat.bg