Оазис на детски смях

И Вашето детенце ли обожава водата?

Моето също. Би прекарало часове в банята, под топлата водна струя, играейки с дунапренените гъби и сапунените балончета.

Истинско забавление, предизвикващо чистия детски смях и онова неподправено щастие, за което ние, порасналите деца, честичко с носталгия си спомняме.

А всъщност колко време успявате да отделите на къпането?

Лично аз винаги бързам да свърша още нещо и свеждам процедурата до възможно най-експедитивно минаване на косата и цялото тяло. Всичко на всичко – 10 скромни минутки!

През това време дъщеря ми се бори с мен за душ-слушалката, за гъбичката, с която да си направи сама пяна, за локвичката под крачетата й, в която безпроблемно може да цапка, тъй като е безопасна за чистите й краченца.

Но няма как.

Борбата е безмилостно жестока и в нея побеждава … по-възрастният.

Който отново има и друга работа и който отново лишава детето от удоволствие, защото е ангажиран.

А ако можехме да удължим този миг?

Ако можехме да предоставим на детето поне 20 минути радост… или поне докато водата от бойлера свърши!

Явно домакинстването не може да направи този компромис. А да го оставим без надзор е рисковано – по хлъзгащата се мокра повърхност на плочките в банята… абсурд!

Всъщност може би не е чак толкова абсурдно.

Може би има някакво решение.

Може би от нас се изисква единствено да го приемем и да го осъществим.

И след него за нас остава само да слушаме детската глъч от банята – без притеснения, без страх от подхлъзване, без шока от падане.

Това решение вече е факт!

И неговото име е antiSLIP®. Отдавна познато и приложимо из целия свят, вече се предлага и в България. Специално, напълно прозрачно покритие на плочките, което реагира незабавно с всяка форма на влага и създава задържащ ефект, т.е. изключително висок коефициент на сцепление. В резултат осигурява сигурност и стабилност при ходене върху мократа повърхност и … практически нулева вероятност за подхлъзване в банята! Цената за безопасността на детето ми за години напред е изключително приемлива, освен това след поставяне от специалист имаме и писмена гаранция за 3 години.

Става бързо, не е необходимо изчакване, само след час можете да пуснете мъника си във водно приключение!

Не по-малко важен е и антибактериалният ефект! Бактериите и плесените спират да се развиват върху третираната повърхност, защото antiSLIP® системата обхваща и запълва всички пори, където водата се събира. Без постоянно наличие на вода, микробите нямат подходяща среда да се развиват. Един наистина безопасен терен за вашето дете! А ако, също като мен, имате теракот в коридора и в кухнята и треперите, когато мъничето шляпа с мокри крачета върху него – разчитайте отново на същия продукт! Потърсете представителите на antiSLIP® България и създайте още един оазис за детския смях!