Оборудвайте се за скално катерене с отстъпка

Скалното катерене е един от най-популярните екстремни спортове. Практикуването му изисква отлични физически качества и невероятна психика, всеки, който поне веднъж е опитвал да се катери, знае много добре, че е така.

Докато се катерите, без значение в зала или на скали на открито, единствената бариера между приятното изживяване от прилива на адреналин и нещастния случай, това е алпийската екипировка, която използвате. Няма катерач, който да не е падал докато се катери и няма как да станете добър в този спорт без да поемате рискове. Поради тези причини, задължително условие е, когато искате да го практикувате, е да сте оборудвани с качествена екипировка за катерене.

Ние в ex3m.bg винаги сме предлагали на катерачите най-добрата алпийска екипировка от всички известни производители. Въпреки че и цените ни винаги са били конкурентни, тази седмица ще ви предложим да се оборудвате с всичко, което ви е необходимо да се катерите, на цени, каквито няма да намерите никъде другаде. Купоните за намаления тази седмица са само за продукти за катерене и сме избрали най-добрите стоки от всяка една категория. Но да не ви занимаваме с глупости, ето всички продукти, които можете да си купите с отстъпка тази седмица:

Първото, с което ще започнем е седалката за катерене. Моделът, който ви предлагаме е Corax, а производителят – Petzl. Няма как да е друг! Намалението е 10% и кодът за това е: 1824072011corax.

От каските сме избрали един модел, който е също от марката Petzl и е предназначен специално за жените, които се катерят. Специалната форма и конструкция на тази каска е съобразена със специфичните нужди на дамите. Моделът е Elia, отстъпката за него е 11%, а купонът е: 1824072011elia.

Разбира се няма как да се катерите без еспадрили. Предлагаме ви да си купите един от най-популярните модели на страниците на нашия сайт, а именно Elliot Voyager Lace, за който ви предлагаме намаление от 12%. Кодът е: 1824072011voyagerlace.

Продължаваме с въжето. Сега можете да ползвате отстъпка за динамично въже Mammut Climax в размер на 8% и кодът за това е: 1824072011climax.

Освен динамично, приготвили сме ви намаление и за статично въже. Това е един от новите модели Gilmonte Profistatic, който е с много добри показатели и се предлага също с 8% по-евтино. Използвайте код: 1824072011profistatic.

За катеренето ще ви е необходим и алпийски инвентар. Първо ще ви предложим, ако имате нужда от дълги примки, да се насочите към Petzl ANNEAU, които са с дължина 150 см. Можете да си ги купите с намаление от 9%, ако използвате код: 1824072011anneau.

Ако пък ви трябват примки с два карабинера, то тогава предпочетете Elliot Edison, за които ви предлагаме намаление от 10%. Купонът е: 1824072011elliotedison.

Ако искате да си купите ръчен самохват, ще ви предложим един от най-добрите на пазара изобщо. Това е моделът Black Diamond nForce, който разбира се се предлага в два варианта – ляв и десен. Отстъпката за него е 8% и купонът за това е: 1824072011bdnforce.

В някои по-специални случаи ще имате нужда и от блокираща макара. Избрали сме отново марката Petzl и модела Pro Traxion. Отстъпката е 7%, а кодът за целта: 1824072011protraxion.

И накрая е устройството, без което със сигурност не можете да се катерите – осигурителя. От всички модели избрахме да ви предложим намаление за щихт пластината Elliot. Не че е скъпа и така, но какво ако можете да си я купите с 8% отстъпка?! Сега това право ви дава купон: 1824072011elliotdesc.

Това са всичките ни предложения за намаление на алпийска екипировка. Постарали сме се да обхванем всички най-необходими за един катерач неща. Сигурни сме, че отново ще останете доволни. Сега е момента да се оборудвате за любимия си екстремен спорт!