ОколоСвета.com – туристически пътеводител за 220 държави по света

OkoloSveta.com е онлайн туристически пътеводител, който присъства в интернет пространството вече повече от година. Сайта предлага на своите потребители полезна информация за различни дестинации по целия свят, систематизирана по континенти, държави, места и видове туризъм!

Добре организираното съдържание и чудесна функционалност, дават възможност за лесна ориентация и бързо достигане до търсена информация. Благодарение на предвидената възможност потребителите сами да публикуват снимки и впечатления от свои пътувания под формата на пътеписи, съдържанието на сайта се обогатява с всеки изминал ден. Освен полезна туристическа информация за 220 държави, OkoloSveta.com предлага на своите читатели актуални туристически новини, интересни статии, галерия от снимки, WEB каталог, обяви и форум, в който читателите могат да обменят лични мнения и впечатления.

Още една добра възможност за изява на потребителите е вече превърналият се в традиция конкурс за пътепис. Конкурсите, в които се очакват авторски разкази се организират четири пъти в годината, на различни теми, а победителят има възможност да спечели ново приключение под формата на вълнуваща екскурзия. Винаги са предвидени и поощрителни награди, но за всички читатели, най-важна е все пак възможността да се докоснат до историята, културата и традицията на нашата и всички страни по света, чрез споделения разказ.

Основната идея на сайта може да се изведе от коментара на един негов потребител – „Човек и цял живот да пътува и опитва приключения по света, не може да види и направи всичко”.

Четейки даден материал в сайта, потребителят не само се докосва до емоцията на автора, но и добива полезна информация от първа ръка, която в чести случаи се оказва най-добрата реклама или пък антиреклама. По този начин търсещите информация биват улеснени, относно това кога, къде и как да организират своето пътуване или почивка, а след реализирането му имат възможност и те да споделят преживяното с останалите читатели.

За всички лица, извършващи услуги в областта на туризма и свързаните с него продукти OkoloSveta.com предлага различни възможности за презентация на дейността им, с което се подпомагат потребителите при избор на дестинация. За тази цел се използва таргетираща система, която преценява въз основа на предварително зададени от рекламодателя критерии кога да показва конкретен рекламен носител.

Чрез самостоятелен контролен панел, рекламодателите лесно могат сами да управляват рекламната си кампания, като добавят нови, коригират или премахват вече неактуални рекламни инструменти, както и да указват зоните на тяхното показване в сайта.

Посредством таргетиращата система на OkoloSveta.com шансовете за провеждане на успешна и не толкова скъпа рекламна кампания се увеличават значително, тъй като потребителите виждат само това, от което се интересуват.

OkoloSveta.com пожелава незабравими и вдъхновяващи мигове от пътешествия на всички читатели на сайта!

HTML Version:

Text Version:

ОколоСвета.com – туристически пътеводител за 220 дръжави по света

Article Url: