Опънати тавани Bonita

Опънати тавани Bonita www.bonita.bg , изработени от Палома Ком ЕООД, са изделия от PVC или текстилни платна, разкроени по размерите на помещението с оглед на неговите особености. Te се прикрепват към алуминиеви или PVC конструкции. Всеки опънат таван Bonita се изработва индивидуално, като скрива неравностите и дефектите на основния таван или стена.

Опънати тавани Bonita www.bonita.bg не променят цвета си с течение на времето. По своята практичност, естетичност и хигиеничност опънатите тавани превъзхождат всички останали. С тяхна помощ могат да се създадат перфектни повърхности.

Опънати тавани се поставят без строителни отпадъци и прах за няколко часа, без да се преместват мебелите. Екологични – никакви вредни емисии, алергени, нямат миризма.

Опънати тавани Bonita са отличен заместител на познатите ни тавани Barrisol – име, което се е превърнало в нарицателно за този тип тавани, познато в световен мащаб.

За извършването на монтаж на опънат таван Bonita не се изисква изнасяне на мебелите. Освен това, структурата на материала, от който се изработва опънатия таван е такава, че в него лесно могат да се вградят всякакви осветителни тела, системи за узвучаване, сигнализация, вентилация и др. Опънатите тавани БОНИТА защитава помещението от течове и при наводнение задържа водата. За разлика от боядисаните тавани, опънатите тавани леко се мият с обикновени миещи средства.

Цветова гама

Разполагаме на склад с цялата гама от около 100 цвята и десени. Цветовете не се променят с течение на времето, а десените позволяват лесно и рационално почистване.

Областта на приложение на опънатите тавани Bonita е неограничена – от жилищни помещения – бани, спални, холове, коридори, гостни и т.н. Такива тавани могат да се монтират в търговски центрове, басейни, хотели, ресторанти, офиси, спортни зали, учебни и медицински заведения.

Разгледайте вече реализираните тавани в нашата фотогалерия

За нас

Палома Ком“ ЕООД е фирма от 1994 г. като от 1998 г. активно предлага опънати тавани. Специалистите ни са с огромен опит и са сертифицирани във Франция, като едно от средствата за постигане на добро качество и добро име.

Разполагаме с материална база позволяваща ни обслужването на клиенти от цялата страна, като държим на склад всички необходими материали.

Сроковете за изработка са минимални с оглед на необходимото технологично време за оглед, консултация, доставка и монтаж.

www.bonita.bg