Парфюми Привличащи Жените

Изборът на парфюм се оказва голямо предизвикателсвто за някои хора. Търсенето на аромати привличащи жените може да изгори носа ви от мирисане на маркови парфюми. Това са някои съвети подбрани чрез проучвания на авторитети в сферата на дизайнерската парфюмерия.

Полецно ще е да разберете, че покупката ви не се съдържа изцяло в това да намерите хубавия аромат. Мъжете, които използват парфюми са по-уверени от тези, които не го правят. Според скорошно проучване на Ливърпулския Университет. ”Това е броня за егото на мъжа”, твърди Адам Андерсън, доктор по философия, които изучава връзките на емоциите с ароматите. Така че дори и уханието да изчезне ефекта върху самочуствието ви продължава.

Същото изследване твърди, че когато една жена види мъж да носи парфюм, тя просто го смята за по-привлекателен. Изводът е прост – носете парфюма, който харесвате и се оставете на увереността ви.

Марката на парфюма има значение само в по-личен аспект. Мартин Линдстром, автор на Buyology (наука за пазаруването) смята: “Когато носим маркови парфюми, ние подсъзнателно вземаме имиджа на компанията и го правим наш”. За да ви помогнем, ние попитахме 200 жени, за какво всяка марка ги кара да си мислят. Вижте най-често избираните отгорови:

  • Banana Republic от Republic of Men – с аромата си на билки, той е определен като “чист и традиционен”
  • Usher VIP – жълт минзухар и бергамот – “мъжествен и тайнствен”
  • D&G l’Amoureux – мускусен и заинтригуващ – “стилен и секси”
  • Zegna Colonia – кедров и флорален – “физическа сила, здрав и мъжествен”
  • Axe Instinct – евтиният избор, мирише на кожа и е привличащ – “енергичен и младежки”
  • Lacoste Challenge – цитрусови плодове и дървесно ухание – “спортен и хладен”
  • Yves Saint Laurent La Nuit de l’Homme – дървесен с лавандула. В типичният за марката стил, той бива определен като изтънчен и елегантен.