Пет IT въпроса, които интересуват всеки един бизнес !

Кои са IT специалистите ?

Казано накратко IT специалистите са едни от най-полезните хора в ерата на компютрите и интернет.  Може да се каже, че от техните умения зависи дали работата в офиса ще бъде свършена в срок. Защото истинските IT професионалисти са тези, които могат да отстранят всеки възникнал компютърен проблем.

Как да разпознаем професионалните IT специалисти?

Професионалните IT специалисти ще се справят с всеки компютърен проблем бързо и качествено. Те се стремят да предлагат изключително богат набор от услуги, така че да гарантират пълно спокойствие за своите колиенти.

Какво трябва да знаем за IT специалистите от iPRO ?
Едно от най-важните неща, които трябва да знаете  за IT специалистите от iPRO е, че ние ще се погрижим не само за вашия компютър, а и за самите вас! И най-важното –  на възможно най-ниски цени.

Това, което ви предлагаме, е набор от услуги, някои от които уникални за българския пазар. Целта ни е да положим максимални усилия за вашето спокойствие и навременно свършена работа.
Кои са услугите на iPRO, от които можем да се възползваме ?

Ние можем всекидневно да архивираме важна за вас информация, за да имате сигурност, че тя няма да бъде загубена и че можете да разполагате с нея по всяко едно време! Информацията ще бъде достъпна само за вас!

Една от уникалните ни услуги е възстановяване на данни в следствие на повреден или частично унищижен магнитен носите (HDD), дискета (floppy disk) или флаш памет, така че, ако ви се повреди хард диск или по погрешка изтриете важна за вас информация, ние ще я възстановим! Ако вашият компютър е нападнат от вируси, ние ще ги отстраним!

Ще ви посъветваме какво е нужно да направите, за да подобрите и оптимизирате работата на вашия компютър!