Печатни рекламни материали – създаване и поръчка

Печатните рекламни материали са необходими за всеки бизнес, повечето рекламни кампании и въобще за поддържане на някаква бизнес визия. Независимо дали става въпрос просто за визитки, календари, рекламни брошури или бланки, менюта, листове, стикери, флаери, плакати и въобще всичко, което е отпечатано и може да съдържа вашето лого и контакти и може да допринесе за налагане на вашия бранд.

Различните фирми имат различна политика и бюджет за такива печатни рекламни материали, но в общите случаи се процедира по следната схема: фирмата контактува с рекламна агенция и прави своята заявка. Рекламната агенция предлага варианти и когато се одобрят, пуска поръчка в някоя печатница за отпечатване на рекламата или печата в собствена база.

Някои от големите печатници вече съкращават малко процедурата и дават възможност за онлайн поръчка на такива рекламни материали, като клиента сам изпраща своите файлове и ги поръчва за печат. Точно такава услуга се предлага и в сайтът Print2day.bg. Сайтът е сравнително нов на пазара, но зад него стои огромна печатна база и наложена на пазара на реклама печатница.

Уникалното за сайта е, че освен да поръчате за печат своите рекламни материали, визитки, брошури, бланки, календари, картички, то тук може да създадете своя дизайн за тях и то изцяло онлайн. Може да използвате готовите шаблони в сайта и разбира се е възможно да прикачите свои работни файлове с дизайн на вашите продукти, които да бъдат отпечатани.

Повечето предлагани продукти са разделени по тематика, като особено е засегната бизнес тематиката и разделение по браншове. Така вие може с няколко клика да изберете и поръчате визитки или друго с темплейт съответстващ на вашия бранш.

Създаването на визитки и други продукти става с няколко клика с помощта на вградената опция – флаш дизайнер.

Не на последно място може да се каже, че цените са доста конкурентни за пазара и онлайн поръчка е наистина едно добро решение, което спестява време и пари, а опциите за различни онлайн системи за разплащане, както и възможността за доставката с куриер допълнително допринасят за полезността на услугата.