Плоски обувки и сандали за лятото

Обувките са били винаги удоволствие! Ние мечтаем за обувки и когато най-накрая получи чифт нови обувки, ние се чувстваме най-щастливите хора в целия свят. Така че, нека това щастие продължи този сезон. Прочетете списъка на най-горещите тенденции за обувки за пролет / лято 2012 за модния сезон!

Аз съм много щастлива да ви представя топ обувки които ще се носят и това лято а именно това са сандалите. Някои от обувките са напълно секси и бляскави, други са по-удобни и прекрасно украсени. Преди да спомена за сандалите ще посоча някои характерни черти на днешните летни обувки.

Какви обувки ще се носят това лято?

 Метал на пръстите на обувките 

За да се повиши здравината и трайността на обувките, някои производители използват метал на пръстите. Естествено при някои модели обувки, металната декорация изглежда много стилно, но има и втори плюс както споменах – за увеличаване на издръжливостта на обувките.

 Обувки със заострени пръсти 

За последните няколко сезона заострените пръсти бяха на върха в списъка на обувките. Това лято те също няма да останат по-назад. В настоящия сезон промяна на заострени пръсти ще бъди още по-женствена. Все още ще са популярни сандали и обувките със заоблени пръсти.

Плетени сандали

Те ще продължат с тенденцията да ъдат сред най-предпочитаните обувки, а също така забелязах че вече се произвеждат и сандали в дизайнерските колекции. Но изглежда, че през пролетта / лятото на 2012 г. те отново се  завръщат.

Примерни кокетни модели летни обувки

flat-evening-bridal-sandalsОбувки Kate Spade New York

Сандали с украса от маниста и кристалчета в горната част на обувките.

Предлага се в идеалния нюанс на „старо злато“, това е само искрицата, която прави обувките да се открояват. Сандалите също са с плосък дизайн, тип прашки.

flat-sandals-for-less

Dollhouse хибрид  – доста по-плоски обувки

Ако търсите плоски сандали, които са доста по-различни, за които не трябва много да се харчат пари, може да потърсите този тип. Тези сандали се предлагат в четири нюанса които са идеални за  лятото: бяло, черно, фуксия, и жълти.

metallic-flat-sandalsОбувки Luichiny

Сандали с кристали а прах. Тези опростени джапанки са изключително гъвкави, защото са с изчистен дизайн. Сандалите не са твърде фантастични или ниво нагоре пред останалите обувки от този тип. Те могат да се носят с шорти, дънки или дори поли. 

flat-rhinestone-sandalsОбувки L.A.M.B

Тези сандали са с малко по-сложна форма, в полирана повърхност, те са шик със своя уникален дизайн. Контрастиращите от горна част велурени материали от които са изработени обувките придават на тези сандали допълнителен вид и изтънченост.