Покупка на сайт

Здравейте искам да споделя разочарованието  си от покупка на сайт.За да не правите грешка като мен реших да напиша тази статия.И така реших да си купя сайт влизам в http://webpossessor.com/ и решавам да си купя обявения за продажба сайт  http://2gsm.info/.
Администратора на http://webpossessor.com/ ме свърза с администратора на http://2gsm.info И така свързах се със администратора на този сайт и след уговорка,му изпращам исканата сума. Като преди това ми даде демо право да се запозная със панела на сайта,както и да имам възможност да качвам теми. Разбрахме се да закупя само сайта и домейна.Като хоста на който самия сайт  беше не ми беше необходим поради факта, че наскоро си купех хост и домейн. Може би за да бъде убедителен ,администратора на сайта http://2gsm.info ми прехвърли сайта на моя хост. До тук добре,но скоро след това последва разочарование,получил уговорената сума повече не ми се обади по skype,независимо,че е на линия.Опитите ми да ми се обади за да ми предаде пълните права на сайта,както и тези на домейна си остана само една илюзия. Темите,които бях започнал да качвам на сайта http://2gsm.info ги спрях.И така по уговорка, сайта  http://2gsm.info е мой, но по администрация и всичко останало е на друг .С тези мои размисли искам да кажа на хората, че ние Българите сме наистина както някой беше казал- лош материал..

Надявам се,този администратор да прочете тази статия и реши да ми се обади за да довършим започнатото с него.Не е важно колко е сумата а самия факт,че човек, когато е решил да  предприеме нещо, казаната дума да тежи повече от подписан договор. Не знам изгодата от такава постъпка,но мисля,че негативите, които ще получи ще  бъдат повече от  придобивката. В момента се опитвам да актуализирам новия си сайт  http://hellp.net, Понеже не съм много запознат със самата актуализация, ако някой има желание може да ми помогне.Като влез в сайта и ми пише. И именно по тази причина реших да напиша тази тема,за да не попаднат други  хора в този омагьосан кръг. Бих желал ако има и други подобни случаи да бъдат редактирани на този сайт.