Последна мода в подаръците за вашите деца

Какво да купя за детето ми? Та то си има всичко!!!

__Миналата година му подарих огромен пъзел, а бабите го затрупаха с дрехи, а и вече е голямо и не се радва на плюшени играчки и кукли.

__Ще е добре този път да го изненадам с нещо забавно, като едновременно с това ми се иска да е образователно и занимателно.

__Не искам да е поредната китайска играчка, която или ще се разпадне след няколко дни, или пък още по-лошо – ще се окаже вредна и дори опасна за здравето му…

__Сигурна съм, че повечето от нас си задаваме подобни въпроси винаги преди празници.

__Да вземем например наближаващият съвсем скоро Ден на детето. Това е най-детският сред всички празници, на който нашите слънчица, както винаги с нетърпение очакват своя нов и уникален подарък.

__Но какво всъщност се случва в повечето случаи? Вместо търсенето на подарък да е удоволствие за нас като родители, то много често се превръща в кошмар от дълги разходки по магазините, в отчаяни опити да подберем идеалната изненада за своето дете.

__Дали това може да се промени? Възможно ли е да открием идеалният детски подарък?

__На помощ пристига последната мода сред играчките – Интелигентният пластилин.

_Какво го прави предпочитан подарък

не само за малки, но и за големи и защо той се превърна в хит в Америка и Европа?

* Детето ви може да си играе с него навсякъде – вкъщи, в междучасията, в автобуса, пред блока и общо взето, където Ви хрумне.

* Може да го мачка, докато мисли какво ще напише в есето, или докато го изпитвате за урока по история, като това дори ще подобри концентрацията му, или пък просто искате няколко минути спокойствие.

* Развива въображението си, докато прави невероятни фигурки на масата.

* Ръцете му заякват и ще може по-лесно да си носи тежката чанта на училище.

* Ще разшири кръга от приятели, защото децата се привличат от новостите, а една необикновена играчка бързо скъсява дистанцията.

* Играчката е оригинален продукт произведен в САЩ и качеството й е 100% гарантирано.

__Пластилинът е отличен подарък за вашето дете, независимо дали е момиче или момче, стига само да е над 3 годишна възраст.

__Предлага се в много и разнообразни цветове. Има и уникални видове като Светещ пластилин, Магнитен, както и пластилин, който променя цвета си под въздействието на топлината.

_Всичко това прави тази играчка подарък,

__който ще бъде страхотен фитнес за ума на вашето дете, а и което е най-хубавото в случая – ще му носи много настроение и забава.

__И накрая един съвет от мен: Отделяйте макар и малко от вашето време всеки ден, за да играете заедно с детето си – така то със сигурност ще бъде най-щастливото дете на света! icon_smile-22

d09ad183d0bfd187d0b8d0bdd0b0-d0bfd0bbd0b0d181d182d0b8d0bbd0b8d0bdd0b8-300x168-1

www.plastilin.bg