Почивки и екскурзии

Почивка резервирана в интернет – предимства при резервация при туроператор

Вашата почивка може да организирате и сами, но това крие определени рискове, които могат да Ви развалят настроението през 10-тината дни определени за почивка. Всеки иска да получи и най – доброто за парите си затова се насочва към примамливи и изгодни оферти. Предпочитанията за самостоятелен избор са и от притеснението, че през туроператор цените ще са по високи

Защо да трябва да избираме туроператор в интернет, когато сами можем да направим резервация в сайтовете на хотели?

В сайтовете на туроператорите може да намерите по различни критерии изгодната за Вас почивка и да я резервирате.  Всяка една оферта за почивка е представена с описание и много снимки на мястото и хотела. На едно място получавате много информация, без да посещавате и да се ориентирате в различни сайтове. Често сайтовете на хотелите са неактуални или не се публикуват цени.

Противно на всеобщото мнение – туроператорите осигуряват специални цени за почивки и екскурзии, по-ниски от цената на рецепция, както и ценови пакети с допълнителни отстъпки. Всеки един пакет за почивка има възможност за избор между различни хотели, в които да бъдете настанени.  Към всяка почивка се предлагат и допълнителни атракциони и екскурзии.

Кой портал да изберем?

Порталът за почивки и екскурзии в чужбина – excursion.bg съдържа актуални оферти за екскурзии и почивки на специални цени. Можете да резервирате Вашата почивка и да разчитате на коретност и добро обслужване.

Предлагат се екскурзии в съседите ни – с автобус и самолет до Турция, Гърция, Македония. Екскурзии до най – популярните дестинации като Италия, Франция, Египет и Тунис. Почивки в екзотичните Бразилия, Непал, Куба и Сингапур. Ски почивки в западна Европа – Австрия и Швейцария. Вълнуващи круизи с луксозни кораби в Средиземно море, Северна Европа, Северна и Южна Америка, Карибите ще Ви отведат на мечтаното пътешествие. Бизнес пасажерите могат да закупят самолетни билети на изгодни цени и да резервират онлайн хотел.

HTML Version:

Text Version:

Мечтани почивки и екскурзии

Article Url: