Почистване на офиси

Както ви стана ясно досега ние от Почистване.бг предлагаме пълен пакет от професионални услуги свързани с почиствнето на вашите домове и офиси,до сега ви запознахме с услугите ни свързани с мокетите и прозорците,а в следващите редове ще “хвърлим светлина” върху някои по специфични опции които можем да извършим за вас.

Полиране на настилки

Подовите настилки особена във вашият офис са най-чест обект за зацапване и мърсотия тъй като вие надяваме се сте често посещавани от клиенти.

За да се справите с петната и захабяването със сигурност ви трябва нещо повече от обикновен помощник за хигиената,така че тук е мястото отново да потърсите квалифицираната помощ на Почистване.бг

Редовната и стабилна подръжка на настилките ви е наш приоритет,изберете измежду богатата селекция относно манипулацията ни с настилките,ние работим с паркети,керамика,теракот,винил,дюшемета и много други.

Практически няма как да не останете доволни от свършеното заради вече изпитаната и тествана технология с която разполагаме.Всичко ще заблести и заухае по фантастичен начин,това което ще изработим е наслада за окото ви.

Измиване,подсушаване и цялостно лъскане са най-малкото от общият ни промотиран пакет действащ благоприятно на настилките ви,обедете се сами като се свържете с нас.

Специално за вашите офиси и работни места

Ние от Почистване.бг отново жеалем да демонстрираме нестандартното си мислене като включим един каталог от различни фактори помагащи ви да вземете правилното решение а именно да използвате нас.

Какво можем да предложим за офиса/кабинета ви

Освен почистването,дизенфекцията на тоалетните до достигане на пълно хигиенизиране ние включвам опция за обработка на стълбищата и асансьорите,рецепция и фоайете (особено ако сте в Хотелският бизнес) полиране на мебели,почистване с метла и парац,включване на прахосмукачка,работа с вентилационни системи и климатици.

Така погледнато всичкият този труд ще допринесе за идеалната атмосфера за вас и вашите служители,тягостното присъствие на прахта и различните видове мърсотия ще остане в миналото сега всичко ще изглежда професионално и по Европейски това към което,вероятно винаги сте искали.

Още услуги

Почистване.бг не спира дотук,ние крием още много и интересни изненади свързани със санитарните подходи,приоритет е полирането на различните видове мебели по един изключително функционален начин,но за да оставим и малко за живият ни контакт ви приканваме просто да се свържете с нас и да започваме работа.Направете живота си по лесен а дома си и офиса по-приятни места в които да се чувствате здрави и свежи.

Очакваме предложения и оферти,екипите ни ще се мобилизират веднага след подаденият от вас апел за помощ,желаем ви здраве и успех!

HTML Version:

Text Version:

Почистване на офиси

Article Url: