Приказка в лилаво

Ако Вашия любим цвят е лилавото това е вашата статия за вашия дом и идеи как да вмъкнете любимия си цвят в дома.

Великолепно лилаво

109x109-images-stories-purple-purple1-2Лилавото е цвят, оставящ усещането за лукс и топлина в дома – страхотна комбинация за официална трапезария. Комбинирайте с бели рамки на прозорците и светъл полилей, за да не стане стаята прекалено тъмна. Плюшените столове допълнително засилват чувството за лукс, особено със светла бежова тапицерия, за още светлина в стаята. Килимът на пода, изтъкан в лилаво, бяло и бежово, комбинира всички цветове на стаята и допълва интериора.

Светлинен баланс

Стените, в цвят на цариградско грозде, са основния цвят в тази всекидневна. Цвета е толкова наситен, че клони към кафяво. Голям бял полилей, бели корнизи и аксесоари прекъсват влиянието на основния тон от стените, докато червените акценти подсказват за червените подтонове на стените. Едни от водещите интериорни дизайнери препоръчват стаи в наситен цвят да бъдат „обляни” в светлина за баланс.

Изберете правилния акцент

Интериорният дизайнер Илейн Грифин предлага сдвояване на лилавото със зелено, тюркоазено, златисто или оранжево. Тези цветове могат да варират от светли до тъмни нюанси, взависимост от наситеността на лилавото. В тази стая, лавандуловите стени подканват за хубави възглавници изработени в светло зелено, маслено жълто или прасковено.

източник: www.modazadoma.com

HTML Version:

Text Version:

Приказка в лилаво

Article Url: