Професионална козметика за ежедневна грижа за красотата – съвети и препоръки

Всяка жена, за да запази свежият си вид трябва да полага ежедневни грижи за кожата на лицето си, защото то е първото нещо което се вижда и прави впечатление. Забравете за евтината козметика, защото щетите върху кожата които тя причинява в повечето случаи са много повече от ползите, които допринася. Използвайте професионална козметика с гарантиран произход, минала през многобройни тестове и отговаряща на високите норми за качество. Ето и стъпките, които трябва да се правят всеки ден за да сте сигурни, че ще запазите младостта си много по-дълго време:

Жените които носят грим трябва трябва ежедневно да почистват, тонизират и овлажняват лицето си всяка вечер, а сутрин добре да го измиват с хладна, но не студена вода.

Първа стъпка – Почистване
Почистването ще премахне остатъците от грима и омазняванията по кожата, които са били акумулирани през деня.

§ Премахнете спиралата с нежно почистващо мляко използвайки памучен тампон.

§ Отстранете сенките и грима с нежни движения използвайки нежно почистващо мляко с розмарин.

§ Почистете останалата част от лицето си с дермално почистващо олио за да отстраните остатъците от прах и нечистотии натрупвани върху кожата ви през целия ден. Използвайте масажиращи движения за да втриете олиото и да изчистите кожата си в дълбочина.

Втора стъпка – Тонизиране

Тоникът премахва всички останали следи от почистващата козметика за лице. Веднага след почистването използвайте тоник като го нанесете с помощта на памучен тампон в областта на челото, брадичката, носа и бузите.

Трета стъпка – Овлажняване

Без овлажняването кожата не може да остане нежна и подхранена. Лицето е подложено на изсушаващият ефект на времето, а овлажнителите образуват един защитен екран върху него, който задържа и естествената влага в кожата.