Секс съвети за родители

Секс живот? Какво е това секс? Животът ви е твърде натоварен, за да се замислите за своите нужди и не ви остава време да направите нещо за тях. Децата ни обикновено са с най-големият ни приоритет и правим необходимото да са добре. Не се заблуждавайте, вашите нужди са важни и не ги пренебрегвайте. Това не е добре за никой – нито за вас самите, нито за вашия партньор, а дори и за вашите деца. Разбира се, че не можеш да правиш всички тези неща, които си правил преди да се родят  децата ти, живота ти се е променил и удоволствията идват по друг начин. Но вие сте зрял човек и имате нужди и за да сте пълноценни трябва да се погрижите за своето удоволствие.

Е, как да намерите време и енергия за секс, когато има толкова много други неща изискващи вашето внимание? Това разбира се, отнема малко повече усилия и планиране, но трябва да си кажете, че то може да се случи и определено е добре за вас.

Какво, ако не искате никой да ви докосва, след като децата са щъкали покрай вас цял ден. Някои хора си имат определено количество физическа близост, която могат да понесат на ден. Ако се замислите за това, децата ви ви докосват по различен начин от вашия партньор, но всички само взимат.

Значи, как да правите повече секс? Или как изобщо да правите секс?

  1. Приемете го като приоритет и то ще стане. Важно е да нахраните децата си бързо, даже и когато са глезени. Покажете желанията си на партньора и не показвайте прекомерно щастие, докато не получите това, от което имате нужда.
  2. Намерете удобно време. Може да е рано сутринта, преди децата са се събудили.  Може да е веднага, след като са си легнали, като игнорирате мръсните чинии и чистенето. Може да е през деня, докато децата гледат филм. Трябва да намерите време един за друг.
  3. Правете неща, които ви карат да си мислите за секс. Може да ви е трудно да привключите от бебешкия свят към секс, за това може да ви трябва малко помощ. Гледайте еротичен филм, четете еротични фантазии заедно, пишете си секси бележки, мислете си за времето, когато имахте страхотен секс ( хайде, можете да си го представите, не може да е било толкова отдавна, защото имате деца заедно все пак), преживейте отново хубавите моменти.
  4. Вземете си душ заедно. Има нещо много еротично в това да сте голи и мокри заедно.
  5. Очаквайте прекъсвания и не позволявайте да ви разстройват. Започнали сте да се целувате и чувате бебето да плаче. Опитвате се да го игнорирате, но не можете. Отивате да го успокоите и след това си мислите, че момента е отминал. Но не е. И даже и да е върнете се към него и погледнете на прекъсването като на разнообразие, което ви е засилило апетита.
  6. Не чакайте да си легнете, за да подканите партньора си. Когато живеете дълго заедно, правите много неща по навик, като например да заспите веднага след като помиришете възглавницата. Понякога точно тези навици трябва да прекъснете, за да възобновите сексуалния си живот. Сексът може да се прави навсякъде, за това използвайте местата, с които разполагате.
  7. И най-важното, което трябва да знаете, е да не се предавате. Вие може да намерите начин да го направите. Знайте, че вашите нужди са важни и вие ще функционирате много по-добре, когато те са задоволени.

Article Source

rating_off-1-6rating_off-1-6rating_off-1-6rating_off-1-6rating_off-1-6 (Няма гласове)
loading-1-8 Loading …

RSS feed © 2012 Статиите.ком
Powered by WordPress · Using Article Directory plugin · Theme by Dimox