Силиконови Часовници-що е то?

Леки и модерни или спортни, силиконовите часовници са часовници, които са направени с обвивка от силикон. Често материалът е разположен в циферблата на часовник, и е подобен на силиконова лента. Силиконът наподобява гумено съединение, което е много издръжливо, което прави силиконовите часовници дълговечни.

Силиконовите часовници се произвеждат в най-разнообразни цветове. Цветовете им варират от бяло през неонови цветове, та до традиционни, консервативни модни нюанси. Често можете са ги откриете със сменяеми панели, за да имаме многообразие в цветовете, или под формата на гривна, така че са използваеми и като моден аксесоар .

Каишките за силиконовите часовници често се третират с различни вещества. Комбинацията между силикон и турмалин засилва чувството на концентрация и вие се чувствате по-енергични, когато носите часовника Положителните ефекти от турмалина се активират от топлината, генерирана от тялото на лицето, което го носи.

Често часовниците за гмуркане са изработени от силикон. Причината силиконовите часовници често да са предпочитани от водолазите е, че те са леки на тегло и са водоустойчива. Силикона създава гладка, не-пореста повърхност, и създава по-малко опасности при гмуркане, тъй като не може да се закачи никъде.

Да обобщим- с избора на силиконов часовник ще сте модерни, може да сменяте каишката в цвят по ваше желание и дори да се гмуркате с него. От какво повече имате нужда?