Спални БГ – Цветове

Подбора на желаният от вас цвят за спалнята ви е от изключителна важност,на всяка цена вие трябва да съобразите с този фактор ако желаете да постигнете пълен ефект от мястото гарантиращо ви пълноценен релакс и положителни емоции било то еротични или чисто практични.

В тази статия ще се опитаме да ви презентираме някои интересни хрумвания и съвети откъм цветовото отношение,естествено не е задължително да се съобразявате с нас но пък това което ще опишем със има идеалната цел да ви направи по-щастлви и доволни от производителността на спалните ви.

Разнообразието от цветове – почувствайте интимното удоволствие

Синьото – класическият цвят

Синьото действа успокояващо,то е цвета на морето и небето в комбинация с бяло то нежно завладява нощните ви емоции и ви преоставя страстното  учещане че летите из въздушната шир.

Виолетовото – цветът на романтиката

Макар и да не е хубаво да се прекалява с този цвят той завинаги ще остане един от най-романтичните и придаващи интересен вид на вашата спалня,включето поне малко от него ако искате да изпитате истинска наслада за страстните ви нощи с любимите ви хора.

Зеленото – действа наистина успокояващо

Вашият сън ще бъде с добри и пълноценно качество ако изберете зеленият цвят за вашата спалня или елемнти от нея.Утрото и когат слънцето пробие,зелените перденца ще посрещнат по един наистина чаровен начин който нежно ще погали душата ви.

Розово – палавият цвят

Розовото е един наистина игрив и забавен цвят той най-често се препоръчва за детски стаи и е основно за момиченца.Розовото вдъхва чувсатво за спокойствие и сигурност за малките ви сладури кара ги да спинкат сладко сладко и да се чувстват бодри на следващият ден.

Обобщение за цветовете

Основното за една спалня е да почувствате уюта и и да извлечете максимума от нея,той се свежда до това да си гарантират здрав и спокоен сън като същевременно с това да въздейства благоприатно на интмните ласки сподлени с партньорите ви.Вие можете да развихрите въображението от към цветова гледна точка като използвате перденца,възглавнички и завивки с различни краски и багри.Освен това тапети,латекс,килим или мокет няма значение важното е да го съчетаете добре и да стане възможно най-приятно.

Не харчете пари за скъпи дизайнерски проектантски идей те наистина ще ви излезнат доста солено,разчитайте на вашият вкус като си дадете ясната представа какво точно желаете.Ако искате романтика и буйни нощи с вашата любими заложете на някои червени елементи в спалнята,не е тайна че червеното възбужда,виолетовите чаршави,сатена комбиниран с лека светлина пък е едно наистина романтично решение (пак ви напомняме не прекалявайте с виолетовото) Розовото и Светло синьото използвайте за детските стаи за момченцата и момиченцата ви.

Направете перфектната стая/спалня още днес,желаем ви успех при това интересно и любопитно начинание!

HTML Version:

Text Version:

Спални БГ – Цветове

Article Url: