Специална серия от Razer за старта на StarCraft II

Вчера от Razer показаха специална гама продукти за най-новото заглавие на Blizzard StarCraft II: Wings of Liberty. Новата серия продукти се състои т мишка, клавиатура и слушалки с микрофон в сиво-сини цветове с дизайн отговарящ изцяло на стила на StarCraft II.

„Ние от Razer сме големи почитатели на StarCraft и за това решихме да направим серия посветена на тази игра”, казва Робърт Краков, президент на Razer USA. „Новите продукти са разработени на базата на новата разработка на Razer APM(Actions-Per-Minute) и нов и интересен дизайн вдъхновен от вселената на StarCraft.”
Имената на новите продукти са Razer Spectre StarCraft II геймърска мишка, Razer Marauder StarCraft II геймърска клавиатура и слушалките с микрофон Razer Banshee StarCraft II. Мишката има до 5600 DPI посредством 3.5 G лазерен сензор и 1000 Hz ultrapolling/1 ms време за реакция. Клавиатурата също има някой полезни функции, като подсветка и възможност за записване на макро.

Що се отнася до цената, тези продукти няма да са бюджетно ориентирани, но все пак Razer никога не са привличали своите клиенти с цена, а качество. Мишката ще се продава на цена от $79.99 USD, а клавиатурата за $119.99 USD. Слушалките с микрофон ще са на същата цена – $119.99 USD, а всички продукти ще са налични в магазините в началото на Q3 2010.