Съблазнително…

БЕЗПЛАТНО?…  ДА, БЕЗПЛАТНО!

Безплатните подаръци, които предлагате от вашия сайт или блог, могат чувствително да увличат вашата популярност, а оттам и печалбите ви. Помъчете се да намерите някакъв безплатен подарък, чрез който да рекламирате вашия бизнес. Защото безплатните подаръци са една чудесна рекламна техника. Всеки иска да получи нещо, без да даде каквото и да било в замяна.

Запознайте се с няколко идеи в това отношение:

Раздавайте подаръци, които по един или друг начин са свързани с продуктите и услугите, които предлагате в сайтовете си.

Подаръците могат да  бъдат стимул за онези, които за пръв път се сблъскват с ваш сайт и се колебаят дали да се абонират за вашия бюлетин.

При положение, че продавате собствена продукция в Мрежата, вие можете да предлагате подаръците като безплатно допълнение към основния продукт (който не е безплатен, разбира се).

Ако всяка седмица предлагате нещо ново и безплатно в сайта или блога си, посетителите ще се връщат отново и отново в него. Така шансовете за продажба нарастват неимоверно.

Прибавете някаква месечна награда в блога си под формата на безплатен подарък. Не е нужно наградата да е материална или парична. И в този случай добрата е- книга може да извърши чудеса. По този начин читателите на вашия блог ще се почувстват по- удовлетворени. И все по- често ще го посещават.

Безплатните подаръци могат да генерират голям интерес към вашите продукти, към вашия бизнес. Затова ви препоръчвам да не пренебрегвате тази форма за БЕЗПЛАТНА реклама.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com