Тийм Билдинг в Място за Творчество

creative-idea-150x150-1В забързаното ежедневие открих място, което ме откъсна за 2 часа от задачи и проблеми. Имах 2 часа само за мен и моите идеи. Успях да нарисувам картина, която си харесвам! Даже се разбираше какво е нарисувано. Успях да изпълня и другите задачи (ако мога да се изразя по този начин).

За мен бе уникално преживяване да опитам нещо ново и различно. И разбира се да успея да създам нещо красиво. Според мен с редовни посещения мога да развия творческото начало в себе си.

Мястото за Творчество ми помогна да се концетрирам и да намеря нови и нестандартни подходи при изпълнение на дадена задача. Накрая на тези 2 часа бях по-спокоен и по-събран и не на последно място по-отпочинал. Успях да запазя късче от този момент и да го пренеса вкъщи.

Тези 2 часа според мен могат чудесно да се използват в корпоративна среда като тийм билдинг. Ще спомогне за развитите на творческото мислене на мениджъри и служители от всички нива на дадена компания. И ще бъдат по-спокойни и концетрирани при изпълнение на ежедневните си задачи.

Искренно се радвам, че има такива места в сегашната действителност!

Малко е трудно да се опише с думи, трябва да се усети! Препоръчвам го на всеки.

Магистрала НЕТ е мястото за подпомагане на свободния избор на стоки и услуги в България. Тук всеки може да напише материал за стока или услуга – дали е доволен или не.

HTML Version:

Text Version:

Тийм Билдинг в Място за Творчество

Article Url: