Топлоизолация – сигурната инвестиция

Много от хората живеят в сгради с изключително занижена енергийна ефективност. Единствено с изпълняване на качествена топлоизолация по външните стени на сградата може да реализирате големи икономии на енергия. Спестяването на разходи е сигурно, а показателите на системата за топлоизолация са пове от добри. Разбира се системата трябва да се изпълнени по описаната от фирмата производител технология на последователен монтаж.
Фирма Алпсофия е лицензиран изпълнител на фасадни топлоизолационни системи засаниране и реновиране. Изпълнението е единствено със сертифицирани продукти и конкретизирани материали за топлоизолация върху фасади. Гаранцията на всички услуги е само част от професионализма и коректното отношение. Всички цени са напълно разумни и реални, като са обосновани на база качествените вложени материали осигуряващи ви оптимална енергийна ефективност и уют.
Сега може да се възползвате и от сезонните по-ниски цени за топлоизолация, като ефекта от санирането ще е моментален. Не се чудете повече. Грешката е не дали да поставите топлоизолация, а кога?!?! Колкото по-скоро, толково по-бърза възвръщаемост на средствата.
В момента на пазара се предлагат различни материали, които са произведени за конкретния случай. За да имате напълно реален ефект, трябва да се консултирате със специалистите от фирмата, които ще ви обяснят и представят най-удачния вариант за реализиране на топлоизолационна система според обекта. Масово използвани са материали като фасаден стиропор EPS-F, графитен EPS-Neopor и каменна вата. Материали като XPS, най-често представен от фирмата произвидител \“Фибран\“, не е подходящ материал за външна изолация по фасади, поради ниския коефициент на паропропускливост. Той е незаменим материал в други случаи като топлоизолация в основи и плътни бетонни участъци и т.н. Ако желаете коректно и сериозно изпълнение на вашата топлоизолация, без излишни главоболия, притеснения и проблеми с некадърни майстори, може да се свържете с фирма Алпсофия за консултация, оглед, изготвяне на конкретен проект и изпълнението му.