Удоволствие или болка е аналният секс?

Един от най-вълнуващите въпроси на днешния ден е аналния секс. На много хора не им се говори за това, а искат да научат колкото се може повече на тази тема. Този, който поне веднъж е опитвал от това наслаждение казва, че не може да се сравни с нищо това, което е изпитал.

Как може да се изпита удоволствието от аналният секс?

Много хора обичат да се възбуждат чрез опипване и галене на ануса. Точно в тази област има най-много нервни окончания и затова той е голям източник на удоволствие. Без необходимите средства ануса може и да е източник на болка.За целта се предлагат специално разработени за анален секс анални лубриканти. Това са смазващи гелове специално предназначени за анален секс. Те имат обезболяващ ефект и с тяхна помощ можете наистина да се насладите от аналният секс.

Всички мъже искат да правят анален секс. Почти всички жени пък се притесняват да правят такъв. Оказва се обаче в световен мащаб, че почти половината от жените редовно практикуват анален секс. В България естествено процента значително е по-малък.

Търсенето на нестандартен секс у много двойки ги навежда на мисълта и направата на анален секс. Усещането е различно и не може да се сравни с нищо друго. Ректумът е пълен с нервни окончания, които сигнализират приятно мозъка Ви, когато нещо ги стимулира. За мъжете проникването в ануса е значително по-приятно тъй като той е по-стегнат и по-тесен от вагината.

Чували сме много твърдения, че аналният секс е неприятен, че е мръсен, неморален и извратен. Това всъщност изобщо не е така. Аналният секс не е само за удоволствие на мъжа. Той е наслада и за двамата партньори и ако някоя жена се лишава от него то тя не знае какво губи.

Необходимите средства за практикуване на анален секс са лубриканти и презервативи. Лубрикантите е добре да са на водна основа, тъй като бързо се измиват и не повреждат презервативите или вибраторите. Необходимо е да се използват презервативи за защита на мъжете от евентуални бактериални инфекции.

В началото аналният секс е малко по-труден. Трябва да се отпуснете напълно. Отначало може да си помогнете малко с пръстче и чак тогава проникване с пенис. Движенията трябва да са по-бавни тъй-като за разлика от традиционният секс анусът не отделя необходимият секрет-смазка намаляващ триенето.

Аналната стимулация е възможна и като допълнение и обогатяване на секса. Най-често срещаните варианти са проникването с пръст, с анални топчета, анални вибратори и дилда. За дамите са възможни и варианти за анално – вагинална стимулация с необходимите за това анално – вагинални вибратори и дилда.

Всички тези варианти и повече подробности можете да разгледате на www.bulsexshop.com – вашият партньор в секса!