Филмово Парти

Всички харесват качествените филми, както и всеки харесва забавните купони. Така че изглежда перфектната комбинация е да се спретне филмово парти с близки приятели. Първата стъпка е да се подбере тема на вечерта или филмов жанр, който вашите приятели харесват. Дали ще е вечер на ужасите, което ще хвърли в прегръдките ви ужасеното гадже или да бъде забавна комедия, на която всички ще се забавлявате? Преценете добре взависимост от характера на приятелите ви. Други  въпроси, които може да си зададете са : Колко филма да изгледате вечерта и дали да има избор от няколко филма, и на място да решите кой филм да си пуснете? Искате ли гостите ви да се маскират, като любимите си филмови герои или да са облечени нормално? Ще осигурите ли хапване и пийване за всеки, или всеки ще си носи каквото желае? След като решите как точно ще организирате филмовия купон, почнете да каните приятелите си. Обещайте им едно незабравимо изживяване. Ето ви няколко идеи за филмово купонче: 1.    Нощ на Ужасите – Изберете 5 филма на ужасите, които ще изкарат ангелите на вашите дружки. Предложете награда бъзик на този, който пръв ще се изплаши. Може да наградите и най безстрашният от компанията. 2.    Романтична Вечер –  поканете гаджетата си за една романтична вечер, със романтични забавни филми и хубаво вино. Ще си прекарате наистина страхотно.

3.    Екшън Вечер – Накарайте всеки да се облече като любимия си екшън герой и гледайте най-добрите филми на тези звезди. Накрая гласувайте за най-добрият екшън герой и най-добрият костюм за партито.

Възможностите са безкрайни и всичко зависи от въображението ви. Направете си филмово парти тази вечер и се забавлявайте с приятелите си. С днешните развити технологии можете да гледате най-новите филми онлайн.

HTML Version:

Text Version:

Филмово Парти

Article Url: