Часовник като подарък за вашата дама

Наближава чакания ден от всички дами, 8 март. Дамата до вас очаква някакъв подарък или изненада от вас. По някога да угодиш на жена е едно огромно предизвикателство и затова ние ще се опитаме да ви помогнем като ви подскажем с какво да изненадате дамата до вас. Няма жена която да не се разтопи при вида на един красив дамски часовник. Дадохме ви идеята а сега ще се опитаме и да ви помогнем в избора на часовника, като се опитаме да ви дадем няколко насоки около избора на часовник за вашата дама. Разбира се, избора на дизайн, цвят, верижка и т.н. ще оставим на вас, ние ще ви дадем насока от към чисто техническите характеристики на часовниците. Ако вашата дама обича да спортува за нея би било по подходящо да изберете часовник с гумена или метална верижка. Би било хубаво да се спрете на часовник със стъкло от минерално стъкло. Този тип стъкло е сравнително добре защитен от надраскване и вашата дама ще може да разчита на часовник с отлично качество и отлично стъкло. Разбира се можете да изберете и сапфир-кристал защото това стъкло е изключително устойчиво на надраскване, но пък за сметка на това е лесно чупливо. В интерес на истината тези неща като цяло важат и за дама която не се занимава със спорт или нещо свързано с динамични движения.

Другия важен момент в избора на дамски часовници е марката! Съществуват много марки за дамски часовници но като че ли най-добре открояваща и стилна е марката Festina. Освен че са на много добри цени те предлагат и отлично качество на обработка и точно отчитане на времето. Фестина предлагат часовници с метални, кожени и гумени (силиконови) верижки.

Друга марка часовници която се посреща изключително добре от дамите е Candino, това е швейцарска марка с изключително качество на продуктите си, както в дамските така и в мъжките часовници. Опитваме да ви дадем идея за покупка на часовник в ценовия клас 150 – 250 лв. Разбира се ако бюджета ви го позволява можете да изберете и по скъп часовник от благороден материал като златото, или часовник обсипан с кристали или диаманти. Всичко е въпрос на финансови средства и фантазия от ваша страна. Надяваме се че поне малко сме ви помогнали с идея за подарък за осми март за вашата дама… и разбира се, не забравяйте една красива червена роза!