Челник с LED диоди за по-добро прекарване сред природата

Всички знаем, че да носиш фенерче докато си в планината е много важно. Но в много ситуации челниците са за предпочитане. Ето защо решихме тази седмица да ви предложим да си купите челник от нашия онлайн магазин с 9% намаление от цената. Просто за целта при поръчването му трябва да използвате купона, който ви дава отстъпка. И той е: 0814082011headlamps.

Ето и няколко думи за предимствата на челниците

Ако все още след стъмняване докато сте навън в планината използвате фенерче, което трябва да държите в ръка, то тогава изпускате да се възползвате от предимствата, които ви дава тази изключително полезна част от туристическата екипировка – челника. Няма значение колко добър и качествен е фенера, който използвате, той не може да се сравни с челника по отношение на удобството и комфорта, които предлага. Дори LED фенерите сравнени по качество и мощност на светлината са с по-ниски показатели от челниците с LED светлини.

Няма дейност, при извършването на която да не е удобно използването на челник – от работа по автомобила или дома ви, до изследването на пещери, лагеруване и спасителни дейности през нощта, когато определено ще искате и двете ви ръце да са свободни. Освен че позволяват да използвате и двете си ръце, почти няма как да бъдат изпуснати, тъй като вие просто не ги държите в ръка, а стоят закачени на главата или каската ви.

Челниците с LED източник на светлина са много по-добри от другите видове челници, заради високото качество на LED диодите, които използват. Те излъчват много по-ярка и по-бяла светлина в сравнение с обикновените лампички с нажежаема жичка. Освен това, те използват и по-малко електрическа мощност, а това означава по-малко батерии и по-дълга работа излъчвайки светлината, от която така се нуждаете.

Друго предимство на LED диодите е, че имат много по-голяма трайност от обикновените лампички. Така че след като веднъж сте сложили нови батерии и започнете да използвате челника си, той може да продължи да работи в продължение на стотици часове. А това е много голямо предимство имайки предвид, че ако сте навън в лошо време ще е много неприятно, ако трябва да сменяте изгорялата лампичка на фенера си.

Един добър челник трябва да има ленти за закрепване на главата, които се настройват и позволяват да го нагласите както на вас ви е удобно. Той освен, че трябва да ви е удобен, трябва също и да стои на мястото си без значение какво правите. Освен това е хубаво да предлага няколко различни режима на работа, за да можете да го използвате по най-подходящ начин в зависимост от това къде се намирате и какво правите.

Челниците с LED диоди са идеални за вашите нужди докато сте сред природата и без значение какво правите, те ще ви бъдат незаменим помощник.