Школите по танци в страната

Сигурно сте се запитали къде ли може да взимаме уроци по танци в нашия град? Разбира се, че в някоя от многобройните школи по танци. Имаме страшно голям избор както в София така и в по- малките градове. Диапазонът наистина е огромен, – уроци по танци могат да се взимат в някои от следните стилове: от народни танци, класически балет, хип хоп, модерен балет, джаз балет, спортни танци, зумба танци, латино танци и т.н. и т.н.. Големите танцови школи предлагат уроци по танци за различни стилове а не само за един. Ако сте си избрали точен стил лесно може да намерите къде да взимате уроци по танци, да го практикувате и да се учите. Но ако още се колебаете, защото изборът е голям, аз ще ви предложа няколко вида танци. Първото нещо, което бих ви предложил : Определете какво искате да постигнете чрез уроци по танци (за какво се записвате). Дали е заради оформеното тяло, запознанствата или пък за да запълните времето. След като сте направили своя избор вече може да погледнете към стиловете.

Модерен балет – Няма какво да обяснявам тук. Достатъчно популярен вид танц , доказали своето място чрез телевизия и музикални клипове. Това е добър вариант ако искате да покажете себе си, да се освободите и да направите добре оформено тяло. Може да танцувате сам, може с партноьр или пък с още 15 човека например. Там ще имате различни хореографии, костюми и много позитивни емоции. Ако се запишете на уроци по танци определено няма да сбъркате.

Джаз Балет. Той е за по-напреднали, но все пак ако имате желание може да се запишете. Хората харесват джаз танци , защото те са енергични и забавни. Джаз танцът е съчетание, което се споделя от широк диапазон танцови стилове. Тук вие изразявате себе си както желаете. Няма определени граници или стъпки, по които да го правите.Това е добър начин да разпуснете след тежък ден И на последно място седи хип хопът и Freestyle. Ако танцувате със самочувствие, хип хоп културата ви се отдава и ви кефи – това е точния стил за вас. Освен нови супер стъпки, които „разбиват” всички, вие ще се научите как да контролирате цялото си тяло, ще се запознаете с нови готини хора и ще развиете божествено тяло.

Това са 3-те най-известни опции за уроци по танци. Надявам се да съм ви бил полезен за изоборът на танцова школа в София.