Шпионски аксесоари и техника за всеки

Различните видове шпионски аксесоари може да са много полезни за всеки човек. Не си мислете, че само защото не сте шпионин няма да ви свършат чудесна работа. Скрити камери, IP камери, подслушватели, заглушители, аудиорекордери, микрослушалки, металдетектори, детектори – всички те или поне някои от тях, могат да са незаменими помощници в дадена ситуация.

Ако например искате да знаете какво се случва в дома ви, ако сте оставили детето си на детегледачка, даже ако кучето не ви е нахранено, докато половинката се шматка някъде нявън, тогава имате нужда от скрити камери. Те са малки, компактни и абсолютно и напълно незабележими. Обикновено са монтирани в ежедневни вещи, които нямат никаква биеща на очи индикация, че работят. Какво по-добро за шпиониране?

Ако пък искате да виждате всичко в реално време от всяка точка на света, от дома или работното място, на които сте оставили нещо скъпо и непрежалимо, тогава ви трябват IP камери. Те имат голямо предимсво – предават приетия сигнал през интернет мрежата. А за вас остава само да наблюдавате.

Друг вид много полезни шпионски асесоари са подслушвателите. Вероятно съчетани със скрити камери са още по-надеждни. Искате да знаете кой какво си говори за вас? Ами тогава просто монтирайте подслушватели на мястото, на което се събират вашите интриганти. И слушайте на воля. Трябва ви само телефон и много време. И никакво техническо образование, защото тези джаджи са произведени за истински лаици.

Ако пък сте разсеяни и често губите разни неща, особено от метал, то тогава един металдетектор ще ви свърши чудесна идея. Може би не е точно шпионски аксесоар, но определено е много полезен. Всички знаем как може нещо мистериозно да изчезне и да се скъсаме да го търсим. И точно, когато загубим надежда, то да изскочи отнякъде. Да, ако не ни трябва спешно можем и да почакаме, но понякога се касае за бижута и други ценни метали. Ето защо металдетектора ще ви свърши чудесна работа и ще може да откриете най-накрая онзи пръстен, който от години търсите и който ви е подарък от майка ви.