Дисковете за рязане, от които имате нужда

Toolpak е лидер в продажбата на консумативи за машини и електрически инструменти в 25 държави по света. Фирмата е създадена преди 100 години, правейки я едно от най-старите дружества за търговия на консумативи за машини в Европа. Създадени за професионалисти, принадлежностите посрещат най-високите стандарти в индустрията.

Уникалните и разнообразни продукти правят Toolpak задължителен партньор на повечето фирми в строителната индустрия, търговци на инструменти и машини. Неизчерпателните продуктови линии включват шила за къртачи, диаматени продукти, свредла, абразиви, лични предпазни средства и други. Накратко казано – ние предлагаме всичко което е нужно за да изрежете, полирате, пробиете или завиете каквото и да било в дърво, желязо, бетон, пластмаса или друго. Ние също така предлагаме пълна продуктова гама от предпазни средства от светлоотразителна жилетка до работни ботуши.
Нашата репутация за страхотно обслужване и удобство, уникално разнообразие от продукти както и качество е призната в индустрията на строителната техника и инструменти. Ние сме горди от лоялността и подкрепата на нашите дългосрочни както и краткосрочни клиенти и дилъри.

Изключителната техническа подкрепа, голямата стокова наличност и бързата доставка на следващия ден допълва качественото обслужване което Toolpak предлага.
диамантени дискове

Диамантени дискове или също така наречените диамантини или дискове с диамантено покритие в повечето случаи са единственият начин да направите точно и бързо рязане на материали като асфалт, бетон, армиран бетон, строителни материали, тухли, гипс, камък, варови изделия, пясъчни и абразивни материали. Разнообразието от цени, е подходящо както за любители така и за професионалисти. В гамата си ние имаме:

Дискове DB (стандартни), универсални дискове DBE, дискове за плочки, професионални дискове DBX+; професионални дискове CRX++; дискове DBK (комплект); диск за рязане на вар MR; диск за рязане на вар MRX+; дискове за шлайфане, дискове за пясъчни изделия, дискове за асфалт, дискове за бетон и много други.