Как да се предпазим магазина от крадци на DVD филми,музика, софтуер и конзолни игри

usingdre1 use01 use02
use03 use04 use05

Този нов продукт е уникален в света и Ви позволява да предпазвате от кражби DVD ,CD или игри за конзоли . Съчетава в себе си едновременно защита за стоката и възможност за LIVE мърчандайзинг, позволявайки на клиента да се докосне до него без да е необходимо специален сейфър .

Продукта е подходящ както за музикални така и за магазини предлагащи PC и конзолни игри. Системата може да бъда въведена и във видеотеки отдаващи DVD или игри под наем. В повечето случай , собствениците се мъчат да заключат кутиите на DVD дисковете , но това е почти невъзможно поради твърде меката пластмаса която се използва за направата им. Идеята на продукта е да се забравят презентационните кутии изложени на рафтовете , като се съчетае оригиналната кутия на DVD диска с EAS етикет.

За целта се използват охранителни пликове за дискове които се поставят вътре в самата кутия на диска и непозволяват кражбата само на диска. След като клиента закупи диска, на касата на магазина чрез специален ключ касиера премахва охранителния плик което дезактивира алармата . Всеки един охранителн плик е съчета и с EAS етикет и може да се комбинира с антените за охрана на стоки .

Ритейл Секюрити -системи за охрана на стоки и мостри

Article Source

HTML Version:

Text Version:

Как да се предпазим магазина от крадци на DVD филми,музика, софтуер и конзолни игри

Article Url: