Най-добрите мъжки и дамски парфюми за 2011 година

В краят на всяка година се правят класации на най-добрите във всяка една област. Тази за топ парфюмите на годината не прави изключение. В нея намират място всички аромати, които никога няма да бъдат забравени. Тези маркови парфюми ще останат завинаги в графата „любими“ и „незабравими“.
Най-добрите дамски парфюми
212 SEXY- Carolina Herrera Съчетание от аромати като пипер, бял мускус, жасмин, мандарина, сандалово дърво и божур, това е един от най-добрите парфюми за жени. Много често е определян като носител на чувството за зима, но други смятат че той има аромат на нюйоркски въздух. Затова не е учудващо, че той е един от топ парфюмите за този година.

Brit – Burberry

Той създава усещане за хлад, а заедно със стилната си опаковка достига до първите места в класацията. Със своят неповторим аромат на лайм, круша, зелени бадеми и акцентите на амбър, ванилия, тонка и махагон той определено си заслужава мястото на върха.

Lady Million – Paco Rabanne

За изключително кратко време този парфюм се превърна във фаворит на нежната половина. Красивата опаковка с форма на златен диамант и дъх на малина, мускус, бръшлян и мед той накара целият свят да полудее по него.

Once Upon a Time – Kenzo

Трябва да се съгласите, името на този парфюм е абсолютно брилянтно. С връхни нотки на магнолия, роза, фрезия и божур и леки акценти на мускус, сандалово дърво и амбър вие със сигурност бихте желали да го запазите и да се похвалите на вашите деца какви парфюми са са правили когато сте били млади.

Най-добрите мъжки парфюми

Hot Water – Davidoff Всички обичат Davidoff Cool Water. Сега идва антиподът му. С аромат на пачули, босилек и бахар той е перфектният парфюм за нощни приключения.

Acqua Di Gio – Giorgio Armani

Това е парфюм, който никога няма да слезе от класациите. Някак този парфюм е успял да съчетае тънката линия между средиземноморски бриз и дървесни нотки, което го прави без съмнение един от най-добрите.

The Beat – Burberry

Както обикновено марката винаги успява да избере най-доброто шише за своят парфюм. Всеки мъж полудява по аромата на кедър, бял пипер, и виолетки. Идеалният парфюм за мъжете, които се движат по острието на бръснача.

Le Male – Jean Paul Gaultier

Има страхотен аромат на пелин, бергамот, лавандула, портокалов цвят, кардамон, кимион, канела, мускус, амбър, ванилия и бразилско тиково дърво. Основните нотки на аромата са ванилия, пипер, грейпфрут, пачули, тютюн и кедър. Това е идеалният парфюм за официални вечери.