Обичам да чета

А вие? Книги, статии, блогове, дори вестници и списания – всички форми на писаното слово. А Интернет е истинска съкровищница, съдържаща милиарди от тях, някои от които много ценни, както знаете. Нещо повече, голяма част от най-големите библиотеки в света, заедно с топ ИТ компании като Microsoft и Google обявиха началото на проекти за пълно дигитализиране на съдържанието си и публикуването му в Интернет. Естествено, не всичко ще бъде достъпно за свободно четете, но все пак ще имате достъп до абсолютно архивни текстове, до които няма как да се докопате по друг начин.

Съществуват стотици хиляди сайтове, милиони пишещи със  собствени сайтове и блогове. Всички те съдържат милиарди статии и материали. Как можете дори да си помислите да пазите в главата си връзките към всички тях? Без паника! smiley-smile Ние ще ви помогнем!

Вече можете да използвате нашия сайт в който да запазвате линкове към вашите любими книги или сайтове с ценни за вас материали. Можете да ги организирате в категории по начин който на вас ви харесва. Нещо повече, много скоро ще имате възможността не само да запазвате линкове, а и съдържание. Това означава че ще можете да създавате ваши материали и да ги поставяте в същата категория.

Това е начинът да организирате ваша собствена библиотека с материали, които ще са достъпни отвсякъде. Ако имате iPad или друг таблет или нетбук, ще имате възможност да четете любимите си книги от всяка точка на планетата с осигурен достъп до мрежата. На това му казвам цифрова колекция. Тази възможност е напълно реална, лесно постижима и напълно безплатна само с регистрация тук.

Много скоро ще започнете да разпознавате баластра-та не като сайт за любими линкове, а като платформа за изграждане на знание.

HTML Version: Text Version: Article Url: