Печелете пари надомно от интернет чрез афилиейт маркетинг

Ако търсите допълнителни доходи докато сърфирате из интернет пространството, то несъмнено афилиейт маркетинга би бил подходящ за вас. Не ви е необходим голям първоначален капитал (даже никакъв) за да започнете, но за сметка на това има доста добър шанс да си докарвате съвсем прилични доходи с тенденцията те да станат и основни. Това, което ви е наистина нужно е да притежавате ваш собствен уеб сайт. По- надолу в статията ще ви предоставя и решение на този проблем.

Афилиейт програмите са широко разпространен бизнес по цял свят и особено популярни  в САЩ. Статистиката сочи, че  в САЩ с афилиейт маркетинг са заети 24 млн. души, осигуряващи 383 млрд. долара годишен доход, което разбира се е добре дошло за всяка икономика.

Предимства на афилиейт маркетинга пред другите бизнес програми

При афилиейт маркетинга не се продава скъп продукт, с който да е необходимо да се снабдите и да похарчите сериозна сума пари, които не знаете дали ще си възвърнете.

Не е необходимо да правите десетки телефонни обаждания за деня, за да продадете най- накрая нещо.

И както казахме не е необходим начален капитал или ако се изисква такъв той ще е минимален, така че 99% от хората да могат да си го позволят.

Как работят афилиейт програмите?

Компанията, за която работите продава някакъв продукт или услуга. Вие трябва да рекламирате този продукт с вашия сайт и да убедите посетителите да си купят този продукт или услуга, като за целта посетят сайта на компанията през вашия „реферален” линк /казвам реферален, защото така е по- познат в българското интернет пространство/. И така, когато посетител на вашия сайт си купи дадения продукт, вие получавате комисионна (това е определен % от стойността на продукта) от вашата компания. Реално погледнато, най-сложното при афилиейт маркетинга е да се научите как да направите вашия сайт популярен и посещаван, защото колкото повече хора посещават сайта ви, толкова по-голяма е вероятността някой от тях да си купи въпросния продукт или услуга.

Как да изберем добра афилиейт програма?
Изборът няма да е особено труден, защото повечето афилиейтни компании продават продукт или услуга на достъпни цени, което ще рече, че и хората ще могат по- лесно да си ги позволят. Така ще имате реалната възможност да привличате повечче клиенти и да градите успешно своя „афилиейт бизнес”.

В заключение искам да кажа, че афилиейт маркетинга е сериозен бизнес за сериозни хора, но за сметка на това се отплаща добре, на тези, които го усвоят и работят с желание. Веднъж усвоили този бизнес няма да ви е необходимо повече от 2-3 часа дневно , за да вършите необходимата за деня работа.

Накрая ми се иска да ви препоръчам една такава програма http://www.website.ws/tedi1978, която покрива всички критерии за отлична афилиейтна програма. Освен това, тъй като услугата, която продава е домейн, включите ли се в нея вие получавате собствен такъв, на който ще можете да си качите или създадете собствен уебсайт. А ако нямате опит в създаване на уебсайтове, те са намерили решение и за това като предоставят помощник за създаване на сайтове, с който всеки начинаещ може да се справи лесно.

Освен всичко това тази програма е по джоба на всеки, тъй като ще му коства само 10$ месечна такса за хостинг. Това е чудесна възможност за собствено бизнес начинание без капиталовложения.

Теодора Найденова

имейл адрес: [email protected]

HTML Version:

Text Version:

Печелете пари надомно от интернет чрез афилиейт маркетинг

Article Url: