10 Начина да печелим пари онлайн

Пари онлайн ?
В днешно време начините да печелите пари от интернет, са много и различни. Някои от тях са се доказали с времето, други, те първа предстоят да бъдат. Определено, те са едни от най-доходните начини, да увеличите месечния си доход. В тази статия ще ви запозная с най-лесните от тях, а какви са те, ще откриете в следващите и редове. Надявам се да ви хареса.

1. Един от най-печелившите начини да печелите онлайн – това е Affiliate Marketing-а. Това всъщност представлява интернет маркетинг. Рекламирате качествени, фирмени продукти ( с предоставен линк или банер на следната партниорска програма на която сте член ), а след като някой клиент закупи нещо през вашия линк, получавате процент от цената на продукта. Комисионната (процент от цената на продукта) е различна. Тя варира между 25%-65%. Повече информация относно темата за Affiliate Marketing-a, може да намерите в следната тема : Какво е Affiliate Marketing?

2. Другия по известен начин да увеличите месечния си доход е като използвате Pay- Per- Click кампании като Google Ad-sense. Поставяте реклами на вашия уеб сайт или блог, като ви заплащат за клик. Единственото което трябва да направите е да добавите предоставения ви от Google Ad-sense html код във него. Повече информация относно Google Ad-sense, може да намерите в тази статия.

3. Freelance работа – Ако имате умения в дадена област( било то уеб дизайн, писане на статии и пр.) , ако сте работливи и имате достатъчно свободно време да се занимавате с платени проекти, зададени ви от други хора, freelance работата е за вас. Има най -различни сайтове за търсене на freelancer-и. Просто се регистрирате, посочвате какви умения имате, търсите си работодатели и готово.

4. Интернет маркетинг – Притежавате умения в дадена област – Създайте е-книга или сайт с платено съдържание. Помнете че интернет потребителите обичат плащат за информация, която е съдържателна.

5. Продаване на снимки – Ако сте добър фотограф и притежавате добри изображения, винаги може да ги продадете. Най-популярните сайтове за това са Stockxpert.com и Dreamstime.

6. E-bay – според мен най-лесния начин да печелите онлайн. Продайте свойте буклуци на някой, на когото му трябват.

7. Pay-Per-Post (PPP) – Можете ли да пишете статии ? Ето тези хора ще ви плащат на статия. Регистрирате се, давате URL адреса на блога си, след което остава да седите удобно в креслото си и да чакате някой да ви предложи оферта.

8. Text-link-ads – също като при Ad-sense, само че рекламата се намира в контекста на сайта/ блога ви, под формата на линкове.

9. Software Judge – Владеете английски език добре. Искате да изразите мнението си осносно даден софтуер. Тогава това са вашите хора. Те ще ви платят от 20 долара нагоре за да направите ревю на нещо.

10. Amazon.com – един доста известен онлайн магазин. Също като при e-bay, тук можете да продавате вашите ненужни работи, на хора, на които им трябват.

Начините да печелите онлайн са много. В тази статия ви запознах само с 10 от тях. Още по темата очаквайте в следващите ми статии. Между другото може да хвърлите едно око и на тази статия. Надявам се да съм ви бил полезен.