12 причини, заради които мъжете намират жените за неустоими-част 3

Какво мъжете намират за неустоимо # 7: Интелигентност

Вие сте интелигентна, но може би, все още не сте го осъзнала. Знам това, защото вие четете това за да се опитате да подобрите отношенията с партньора си, а това е проява на интелигентност, която не се среща често.

Когато казвам думата интелигентост, нямам предвид професор, философ или някой много „отворен умник“ в жаргонния смисъл. Това, което наистина искам да кажа е способността да бъдеш изобретателна…жена която присъства, която е ТУК, сега, точно в този момент. Тя е заинтересувана, отзивчива, жива, духовита и с това заинтригува мъжа. Може да погледнеш в очите й и да видиш, че тя е с теб, в този момент, без да витае в космоса, мислейки за милион други неща, както постъпват много жени, когато са с мъжете си. Жена, която истински се интересува от мъжа до себе си е атрактивна, желана и неустоима.

За съжаление, много мъже никога не са срещали подобна жена, и когато се запознаят с нея, … нека го кажем така – чували ли сте за някой, който е направил предложение за женитба в първите 3 месеца от запознанството?

Какво мъжете намират за неустоимо # 8: Не да се нуждаеш, а да искаш

Повечето мъже надушват нуждата и отчаянието, което обикновено ги кара да избягат в обратната на вас посока. Но те също надушват и жената, която не се нуждае, но ИСКА и ЖЕЛАЕ.

Да бъдеш отчаяна и нуждаеща се от мъж, това може би, ще погали егото и самочувствието му за известно време, но повечето мъже бързо, бързо ще избягат надалеч.

Да го желаеш, без да се нуждаеш – това е, което ще го накара да се чувства страхотно, той няма да избяга и ти ще си неустоима за него. Жена, която има достатъчно самочувствие за да иска и желае без да обсебва е чисто злато за мъжа. Тогава приключението, играта и предизвикателството идват спонтанно в отношенията.

Какво мъжете намират за неустоимо # 9: Грижа

Повечето мъже се възхищават на независимостта на жената, но също тайно искат да почувстват как някой се интересува и грижи за тях, без с това да се прекалява. Един индиански шаман е казал, че „живота на мъжа е приключение, в което той се опитва да намери щастието, което е почувствал, когато е бил в утробата на майка си“

Грижата и майчинството са сред най-основните женски инстинкти… и повечето мъже искат да усетят тази част от майката у своята приятелка. Но внимавайте! Не прекалявайте, защото рискувате да го отблъснете, отегчите и ядосате. А това след време ще го накара да си отиде. Границата е много тънка, наистина.

Какво мъжете намират за неустоимо # 10: Сексуални приключения

Липсата на секс прави хората много, много… МНОГО сърдити.

Учени, президенти, поети, музиканти…те всички са съгласни с това. Жена, която е сексуална и обича секса може да върти мъжете на малкия си пръст.Леглото е мястото, където вие изграждате отношенията си. Ако двамата не сте креативни и изобретателни в леглото, тогава връзката ще изстине. Сексът е барометърът на една връзка.

Какво мъжете намират за неустоимо # 11: Любов

За мъжа, жена, която е влюбена от сърце е едно от най-красивите неща на света. Тя е сърдечна, силна и ревността и страха не я владеят. Любовта не е слабост, тя е огромна СИЛА. Любовта не е ничие притежание. Тя е напълно свободна. Не може да я купите, не може да си я запазите, слагайки името си върху й. Тя е свободна енергия. Вие просто трябва да се научите как да се справяте с нея, за да не изгубите себе си напълно и да не постарадате.

Какво мъжете намират за неустоимо # 12: Честност и достойнство

Това може би е най-трудната за обяснение част, но ще се опитам да го направя. Жена, която има истинска стойност и държи на себе си е като лъч светлина за мъжете. Познавам много жени които са като лист, който вятъра духа насам, натам. Те ще кажат на приятелката си, че я обичат и щом тя обърне гръб ще заговорят лошо за нея. Тогава сядам и разговарям с тях за да ги накарам да помислят и разберат в какво вярват, какво са готови да защитават, дори до смърт.

Повечето жени не разбират, защо имат толкова малко сигурност в живота си и постоянно се тревожат. Това е защото те никога не са развили чувство за чест и достойнство.

Достойнството и честта ти дават свобода и сила, която нищо друго не може да ти даде.Но повечето жени нямат стабилност и живеят живот по „матрицата на сапунените опери“.

Честта и достойнството ти дават здрав разум и уравновесеност. Това са качества, с които идваме на този свят, но и които е много лесно да предадем и продадем за лъскави и скъпи дрънкулки. Сигурността е хубаво нещо, но ако продадете себе си и се заобиколите с прекалено много луксозни стени за да станете „силни“ ще загубите своята деликатност, женска красота и достойнство. Виждал съм това да се случва на много жени. Предлагам ви лесен списък с правила, с които да започнете и промените себе си и които следвам и аз:

– здраве – вашето съзнание, тяло и душа трябва да са на първо място. Без тях нищо друго няма значение, затова трябва да се поддържате в добра форма.

– любов – любовта е едно от най-ценните неща. Любовта е по-важна от удоволствието, въпреки, че много хора постоянно бъркат едното с другото. Попитайте се:-Любов ли е това или страст? Невъзможно е да се отговори веднага, защото винаги първо идва страстта. Затова се опитайте да надниквате в себе си за да откриете любовта, когато я срещнете.

-свобода – никога не бъдете роб на някого, дори и да се чувствате така, сякаш ви се иска да сте. Вие сте свободна личност и повечето мъже (или поне мъжете, които си заслужават) искат точно това от жените.

– удоволствие – то идва по естествен начин, след като сте изпълнили горните неща от списъка. Повечето хора се опитват да сложат удоволствието на първо място. Те съсипват телата си, предават достойнство и честта си и ще продадат душата си за да имат удоволствия. Те бъркат удоволствието с щастие, те са привлечени от удоволствието…, но това удоволствие винаги е последвано от болка. Това е цената която ще платим, ако поставим удоволствието си на първо място, преди здравето, любовта и свободата. Защото ако те присъстват в нашия живот, удоволствието ще дойде естествено в резултат на тях. А ако поставим удоволствието си преди тези три неща, рискуваме да ги загубим и познаем болката.

Брандън Мартин,

автор на Relationship Goddess

http://womanclassica.blogspot.com/