3 Грешки, които трябва да избегнем при купуването на MP3 плеър

Ако смятате да купувате преносим аудио плеър, убедете се, че купувате това от, което със сигурност се нуждаете.

Не купувайте флаш плеъри без допълнителен слот за разширение на паметта освен ако не сте сигурни, че плеъра има достатъчно памет, която ще Ви стигне.
Няма по-лошо от това да похарчите пари за плеър и да решите, че искате повече песни на него. В този случай ще трябва да си купите нов плеър с повече памет вместо да разширите паметта на съществуващия.

Почти всички модели плеъри, които предлагаме са с допълнителен слот за разширение на паметта. Така че винаги когато решите, че имате нужда от още място вие може да си купите допълнителна карта за разширение.

Не купувайте устройства с непривлекателен дизайн.
Разгледайте внимателно продуктовите снимки и брошури преди да вземете решение. Плеъра, които си купувате ще бъде показван на публични места, затова трябва да вземете плеър, който все пак изглежда добре!
Ние специално селектираме и подбираме дизайна на плеърите които предлагаме и избираме най-доброто за вас.

Ако сте фитнес маняк или спортувате често, проверете дали за плеърът, които сте си избрали има аксесоар за връзка на ръката – не за шия или колан на кръста, а за ръка.
Опитът ни показва, че връзките за ръка вършат чудесна работа за спортно активни хора. Връзките за врат карат плеъра да отскача по гръдния ви кош, а коланът определено не е удобен при спортуване.

Поръчки и подорбна информация може да намерите в нашият е-магазин на адрес:  www.instylestock.com