7 идеи, на които ща кажа “да” това лято

trenirovki20za20nachinaeshtiДа ви е направило впечатление колко са самолюбиви фитнес маниаците? Задължително след тренировка ще се огледат в огледалото. Стоят пред него и „Тука ми трябва още малко маса, там – релеф,a отзад – някой да ми го сложи.”

Чуда се как не им е хрумнало още на управителите на магазини по Витошка да ги наемат за манекени вместо онези зловещи кукли!? Истинския фитнес маниак е строен, респектиращ и може цял ден да кибичи пред стъкло. От анаболи му е малко трудно да говори, най-много да призове „Пипни тука!”. Кой не пипа преди да купи? Пластмасовите могат ли го това? Вярно, сигурно излизат по-евтино, но замислете се, тях и след тримесечен курс няма да ги научите да казват „Пипни тука! Чист памук!”.

Естествено фитнесът едвали е само стойки, той е и много труд. Все едно разтоварваш амбалаж, но без да ти плащат. Ако вдигането на щанга от лег се заплащаше, залите щяха да са препълнени и щеше да има опашки за вездесъщото пространство пред огледалото. Не е много добра идея да кажеш в стая пълна с мъже „Ей, ти, в огледалото! Не, че съм гей, но бих те захапал за задника!”.

Фитнес означава и хранителен режим. Няма как да направиш тяло като на гръцки бог, без да платиш някаква сериозна цена. Често начинаещият фитнесманиак носи тениска с надпис „Писна ми от пържени картофки и мастурбиране!”. Прекалено щедра оферта. Един мъж никога не обръща задълго гръб на ръчната.

Преди време и аз опитах малко фитнес. Решението беше трудно при всички тези неудачници, които си избиват комплексите като хулят фитнеса по най-брутален начин. В края на първия месец, онзи в огледалото си мислише „Отивай под душа, че ме караш да се чувствам малко гей!”, в края на третия „Искаш ли да видиш как се стича водата по тялото ти? Вземи ме под душа , бейбе!”, а в края на седмия – образът беше нацупен и мрънкаше „Тази рокля не ме ли прави дебела!?”. Жените винаги развалят всичко.

CintaFavourite,
www.websbor.com