Bgmaps с нов модул за навигация

BGmaps е създадена и подържана интернет картографска услуга, която представлява градовете и големите курорти в България като карта на България, могат в произволен уеббраузър да се разглеждат географски карти от компютри, които разполагат с интернет връзка – от настолни и преносими, също и от мобилни устройства – телефони, PDA и др. Картите са в различни мащаби достъпни до 1:50000 за България и за населените места 1:5000, като показват различни сведения. Възможно е в Bgmaps да бъдат търсени населени места с точно местоположение, търсейки по пощенски код или име, а точни адреси за някои големи градове – жилищни блокове и улици. Също така по карта на България е достъпно изчисляване на най-кратък маршрут или най-бърз. Услугата е на български и английски език достъпна.

С Bgmaps за Android се ползва лесно карта на България и всички български градове. С Bgmaps може: – да се търсят в градовете адреси и на други населени места местоположение; – да се види върху картата къде се намирате с безжична мрежа или включен GPS; – бързо въвеждане на адрес с подсказка; – да се откриват обекти – банкомати, заведения, болници, спирки, институции, училища, офиси на компании и др.;

Сайта е най-популярният за онлайн карта на България и маршрути и достъпът през мобилен телефон е безплатен. За хора с чести пътувания, на които се налага търсене на конкретни адреси, е повече от полезна вест.