HotelPortal.bg – туристически портал за групово пазаруване

Рекламната кампания, която провежда HotelPortal.bg, за да привлича нови клиенти, е за сметка изцяло на сайта. Партньорските ни сайтове плащат единствено определен процент от закупените ваучери.

Защо да изберете нас?

Ние Ви предлагаме безплатна реклама

Повече клиенти, респективно по-висока печалба

Разширяване на дейността и популяризиране

Оптимизиране на слабите Ви месеци

Получавате парите от закупените ваучери предварително

Точно и коректно партньорство

Ако търсите популяризация, но не сте готови да влагате много средства, можете да се възползвате от услугите на HotelPortal.bg, защото ние ще промотираме безплатно Вашите туристически услуги.

HotelPortal.bg ще Ви осигури поток от потенциални и реални клиенти, ще запознае повече хора с Вашата дейност и ще помогне да реализирате по-голяма печалба.

Нашият екип провежда активна рекламна кампания в социалните мрежи Facebook и Twitter, рекламираме в различни приятелски и партньорски сайтове и популяризираме HotelPortal.bg в Svejo и различните директории и класации.

Можете лесно и бързо да предложите оферта в HotelPortal.bg и така да промотирате Вашия бизнес. Колкото повече рекламирате, толкова повече клиенти ще узнаят за Вас, а ние Ви предлагаме напълно безплатна реклама.

Нямате причина да се колебаете дали да включите офертите си в туристически портал HotelPortal.bg, защото нищо няма да изгубите, само можете да спечелете. Покажете на нашите посетители ексклузивните си оферти и спечелете повече реални клиенти. И запоменете – Вие не плашате предварително нищо, само след постигнати резултати и на база доведени реални клиенти.

HotelPortal.bg включва онлайн каталог на вили, къщи, апартаменти и квартири. Можете да включите вашите обекти в една от трите категории, които ще намерите в сайта.

HotelPortal.bg притежава лиценз и гарантира закупените от клиентите ваучери. Можете да се обадите на 0885/505055 и зададете въпросите си.