Instant Lift – За минути премахва бръчки и фини линии

Подмладявате се с 10 години още след първото му нанасяне!

С напредване на възрастта и вследствие на умората, кожата губи своя блясък и еластичност, лицевият контур загубва своя тонус и се появяват първите признаци на стареене. Количеството на колаген, еластин и глюкозаминогликани в кожата намалява, а епидермисния слой се отпуска. Това е основна причина за появата на бръчки. Микро-инжекции (ботулинов токсин като ботокс, колаген, хиалуронова киселина, polylactic киселина и други инжекции) са болезнени, скъпи и може да предизвикат усложнения (зачервяване, възпаление, алергии и др.). Решението, което предлага Instant Lift , е насочено към първопричината на проблема и действа между клетките на кожната тъкан.Нанесени върху чиста и суха кожа, активните съставки на крема проникват в епидермисната клетка. След няколко минути те са напълно абсорбирани. При изсъхването си, активните съставки се свиват и опъват клетките към себе си. Кожата на свой ред се стяга и гънките на бръчките изчезват. На това се дължи впечатляващото действие на Instant Lift, като въздейства директно върху бръчките. Кремът осигурява активни вещества, жизненонеобходими за нормалното функциониране на клетките, възвръщайки комфорта и еластичността на кожата. Instant Lift дава уникалната възможност на мигновено подмладяване на кожата!

Има уникален двоен ефект:

Instant Lift намалява размера и дълбочината на фини линии и бръчки, за да ги премахне напълно;
Instant Lift ревитализира кожата, като оставя усещане за свежест, мекота и комфорт.

Instant Lift променя напълно визията само за няколко минути, като изглажда малките бръчки „на пушача“ над устните, пачи крак, над заоблената част на веждите, назолабиалните гънки „линиите на намръщване“ и бръчките на челото.

Instant Lift е единствената алтернатива на микро инжекции.
Можем да забавим видимите признаци на стареене!

Прилага се на много добре почистена и подсушена кожа. На всяка зона се нанася по една капка от Instant Lift и с леки масажни движения се втрива до пълното му абсорбиране
Сравнение

За да получите ефект, сравним с Instant Lift, има наистина само две решения:
Козметичната пластична хирургия и инжекции Ботокс. Не съществуват кремове , които да предлагат подобен моментален ефект.