kangaroobg.com – онлайн магазин

Местата в интернет, където има интересни дрехи и аксесоари не са едно и две –  kangaroobg.com е едно от тях.

Интернет магазин kangaroobg.com Ви предлага богат избор на бебешки и детски дрехи . При нас ще намерите модни момичешки и момчешки блузки, панталони, якета, жилетки, суетшърти, екипи и аксесоари за Вашите малки принцове и принцеси винаги на изгодни цени. Предлагаме и детски и бебешки дрехи с марката “Camp rock”. Дрехите с тази марка се предлагат и на едро.

В kangaroobg.com ще намерите и голям избор от дамски и мъжки дрехи и аксесоари.Предлагаме и дрехи с мараката “Kangaroo”. Цените в kangaroobg.com са определено приемливи.

Доставка

Доставката за България струва 3 лв., а за поръчки над 30 лв. доставката е безплатна

Какви удобства  предлага интернет магазин kangaroobg.com?

– Гъвкав и интуитивен интерфейс, който  позволява да пазарувате бързо, удобно и на спокойствие направо от дома си;

– Много допълнителни опции, като система за извеждане на продукти от минимален до максимален ценови диапазон, автоматично изчисление на общата дължима стойност на покупките, система за инфо-бюлетин, което означава, че системата автоматично уведомява регистрираните клиенти за промоционални стоки и т.н. Всичките тези удобства и още много други позволяват на клиента да вземе решение, кой е най-подходящият продукт за него.

– Доставка на поръчаната стока направо в дома ви, без да се налага да ходите, където и да е.

– Като предимство пред останалите интернет магазини, ние от kangaroobg.com разполагаме с интелигентна система, която  ни уведомява мигновенно след получаването на Вашето запитване и това ни позволява да отговорим почти секунди след, като Вие сте изпратили запитване към нас.

HTML Version:

Text Version:

kangaroobg.com – онлайн магазин

Article Url: