Led часовниците

Ръчните часовници са носени и харесвани от почти всеки. Преди часовниците същесвували в еди единствен вариянт – обкинивения аналогов часовник, но това вече не е така. Днес в 21-ви век съществуват различни видове и модели часовници, но едни от тях се отличават с изключителния си дизайн, простота и най-вече дългия живот на батерията, а именно Led часовниците.

Първият Led часовник е разработен преди около 40 години през далечната 1970г. от Хамилтън Уатч Компъни. Техният нов модел показвал часа много просто във вид на номер за разлика от аналоговите часовници, който показват часа чрез къси и дълги стрелки. Първият Led часовник, който имал само червени светодиоди е изработен от 18 каратово злато и има цена от $2,100. Този пръв модел остава извън обсега на обикновения човек, докато Тексас Инструментс не започва масово производство на такива Led часовници.

След като Led часовниците стават популярни сред хората, производителите започват да правят различни подобрения с цел продуктът им да е по- атрактивен за аудиторията. През 1982г. Seiko произвеждат ръчен часовник, чийто дисплей прилича на малък телевизор. Това се превръща в модна тенденция сред хората и всеки един човек независимо от възрастта и пола си желае да притежава въпросния модел. След това Casio пускат още много подобни модели, които притежават различни функции: часовник с хронометър, термометър, калкулатор, джобен бележник и т.н

Днешните Led часовници са с много по-опростени функции, за да съвпадат с изискванията на обикновения човек. Led часовникът има много предимства, като например, че е благоприятен за околната среда, с по-дълъг живот на батериите им в сравнение с дургите видове дисплей, лесно подържани и стилни. Led часовниците са много лесно достъпни на пазара. В дешно време почти всеки производител на часовници произвежда няколко Led модела. Изключително лесно е човек да влезе в магазина и да се снабди с един Led часовник или да си закупи такъв онлайн. Освен модерния стил породен от цветния дисплей, който се забелязва от далеч, Led часовниците спестяват и много енергия.

Led часовниците са и едни от най-продаваните часовници в Novchasovnik.com. В нашата класация на Най-купуваните 10 продукта за месеца поне на 4 позиции можем да срещем Led часовник. Насладете са на нашата колекция от Led часовници и ако искате да се откроите от вашите приятели купете си един няма да съжалявате.