Mall Econt – вече можете да купувате всичко от Англия и Италия

Уважаеми приятели,

можете да купите всичко от което имате нужда чрез Еконт, независимо дали се предлага в Румъния или България – трябва само да посочите ясно какво и откъде. Скоро тази възможност ще бъде разширена с включването на още държави ….. Вече няма нужда да преодолявате езикови бариери, да водите сложни преговори за покупката на нужната ви стока или да ангажирате приятели и познати ….

Вече няма нужда да правите сложни и рисковани разплащания по интернет, банки, с кръстосани курсове и неизгодни курсови разлики ….

M A L L Econt – това е името което избрахме за услугата която ще ви даде възможност да купувате стоките от които имате нужда, независимо в коя точка на България или Румъния се предлагат (скоро и в други държави …). След изпращане към нас на “Заявка за покупка на стока” и заплащане в лева на стойността й към Еконт, куриер ще посети указаният от вас търговски обект или производител, за да изпълни от ваше име поръчката и достави бързо стоката до вашия адрес, преодолявайки всички териториални, езикови и валутни ограничения.

M A L L Econt – това е името на новия сайт в който ще публикуваме описанието и цените на най-търсените стоки на румънския и българския пазар, за да подпомогнем вашия избор, спестим времето за търсене и разходите за дистрибутори които увеличават значително цената на стоката. Ориентацията на сайта ще е B2C (Business To Consumer), като Еконт ще бъде гарант за коректно и точно изпълнение на всяка ваша заявка, при максимално изгодни и предварително ясни условия.
M A L L Econt – това е името на отдела който ще отговаря на всички ваши запитвания, ще обработва и следи изпълнението на всички ваши заявки. Колегите са на ваше разположение на :

M a l l Mail -> [email protected]

Очакваме вашите заявки, идеи и предложения ! M А L L Econt

Еконт Експрес ООД