“Oпънати” тавани

Таваните на бъдещето

Опънатите тавани се адаптират чудесно за всякакви частни, обществени (търговаки, спортни и др.) помещения – там, където желанието за красиво, чисто и дълговечност е голямо.

Тези тавани ви дават възможност, използвайки вашето въображение и с помощта на богатата гама от цветове и материали, да променяте дизайна на всяко едно помещение.

Опънатите тавани се произвеждат на базата на специален PVC материал, който е много еластичен, а монтажа е чист, бърз и безшумен.

Лесно се прикриват недостатъците на строителството, стари тавани, кабели, тръби и др. подобни, които искате да не се виждат.

Опънатите тавани Ви предоставят уникален шанс да използвате вашия дизайнерски талант и да дадете нов обем на помещението с помощта на цветове, отражения и форми. Могат да се приспособят към всякакви изисквания при обзавеждане – различни типове осветление, климатизация, вентилация, озвучителни системи или системи за безопасност. Изключително широко приложение за ново строителство, реконструкция на стари сгради или декорации, а също така са подходящи за басейни, спортни зали, училища, заводи ателиета, канцеларии, изложбени зали, галерии, търговски салони, лаборатории, хотели, ресторанти, барове, казина, бутици, банки, вили, операционни зали, жилища и още много други. Опънатият таван е пожаробезопасен (не гори) и е нетоксичен, не пропуска вода и е нечувствителен на конденз, предпазва железните конструкции от корозия, позволява във всеки момент (ако се налага) да се откачи и извърши налагащ се ремонт на техническите съоръжения и след това отново да се закрепи в първоначалното си положение.

Термично стабилен е (-15 до + 45°С), поставя се на желаната височина и така формира желания обем, действа затихващо на резонанса в помещенията.

Тавана остава “опънат” независимо от броя на демонтажите за достъп над него, често предпазва от “теч” на вода, която образува “джоб”, но след премахването и не остават никакви следи, със своето малко тегло не натоварва конструкциите на помещението, може да се използва за декорации на стени.

С опънатите тавани е възможно да се постигнат такива форми, каквито по познатите методи са или невъзможни или изключително трудоемки и скъпи, трайността му се определя на повече от 30 години, а гаранцията му е 10 години.

Отлично съотношение на качество и цена, лесна поддръжка и дълъг живот..

Новият стил за вашите помещения.

Следвайки тенденциите на интериорния пазар

Фирма”Палома КОМ’ ЕООД ви предлага възможност

за уникален стил съобразен изцяло с вашите желания.

Широчина до 5м.,възможност за избор на специализиран

материал (акустицен или пропускащ свелина).

www.bonita.bg